Mülki idare camiasının acı günü;

Mülki idare camiasının acı günü

Muğla Vali Yardımcısı ve önceki dönem Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız dün akşam Hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün cuma namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Milas Şehir Mezarlığında toprağa verilecek....

Resim

Bir süredir Bodrum'da özel bir hastanede kanser tedavisi gören Muğla Vali Yardımcısı Caner Yıldız, 64 yaşında hayatını kaybetti. Evli ve 2 çocuk babası Yıldız'ın ölüm haberi ailesi başta olmak üzere tüm sevenlerini ve mülki idare camiasını yasa boğdu.

Merhum Caner Yıldız için bugün Saat 12:00’de Muğla Valiliği önünde tören düzenlenecek. Törenin akabinde Kurşunlu Camisinde Cuma namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Milas Şehir Mezarlığında toprağa verilecek.

Muğla Vali Yardımcısı Caner Yıldız’a Allah’tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve mesai arkadaşlarına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.


HAYATIMIN ROTASINI ETKİLEDİ

Merhum Caner Yıldız’ın vefatı üzerine kendisini tanıyan mülki idare amirleri çok sayıda taziye mesajı yayınladı. Bazıları şöyle:

Bursa Vali Yardımcısı Şeref Aydın:

Değerli meslek büyüğümüz, Muğla Vali Yrd. Caner Yıldız’ın vefatını derin bir üzüntüyle öğrendim. 1992 yılında Ağrı Eleşkirt kaymakamı iken YİBO 8. sınıftaydım. Eğitime verdiği destekten dolayı çoğumuzun hayatının rotasını etkilemiş, kaymakamlık mesleğini seçmeme vesile olmuştu. Allah rahmet eylesin, makamı cennet olsun inşallah. Ailesinin, sevenlerinin ve mülki idare camiasının başı sağolsun.

İller İdaresi Genel Müdür Yardımcısı Yusuf İzzet Karaman:

Mülki İdare Amirliği görevini ilk günkü heyecanla yürüttüğüne şahit olduğum kıymetli meslek büyüğümüz Muğla Vali Yardımcısı Caner Yıldız abimizin vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendim. Ailesine ve sevenlerine başsağlığı ve sabırlar dilerim. Mekanı cennet olsun.

İnegöl Kaymakamı Eren Arslan:

Milas Kaymakamı olarak görev yaptığım dönemde Menteşe Kaymakamı olarak görev yapan kıymetli meslek büyüğümüz Caner Yıldız abimizin vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendim. Güler yüzü ile herkes tarafından sevilen abimize Allah’tan rahmet, ailesi ve camiamıza başsağlığı diliyorum.

Kaynak:

Etiketler :
, , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum