Huzurevi sakinlerinin 'Yaşlılar Günü'nü kutladı;

Huzurevi sakinlerinin 'Yaşlılar Günü'nü kutladı

Manisa Turgutlu Kaymakamı Selami Kapankaya, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü'nde, Turgutlu Huzurevinde İlçe Emniyet Müdürlüğünün organize ettiği programda büyüklerle bir araya geldi....

Kaymakam Kapankaya, sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette huzurevi sakinleriyle tek tek ilgilenerek çiçek dağıttı.

Kaymakam Kapankaya ve protokol üyeleri, huzurevi sakinleriyle sohbet ederek bu özel günlerini kutladı ve bir istekleri olup olmadığını sordu.

Daha sonra huzurevindeki büyüklere yönelik müzik dinletisi sunuldu.

Resim

YAŞLILARLA TEK TEK SOHBET ETTİ

Yaşlılarımızla tek tek sohbet eden Kaymakam Kapankaya, Turgutlu İlçe Huzurevi Müdür V. Emrah Akkoyu’ndan, kurum ve kurumda kalan yaşlılar hakkında bilgi aldı.

Huzurevi sakinleri, Kaymakam Selami Kapankaya ve protokol üyelerinin ziyaretleri nedeniyle memnuniyetlerini dile getirerek, teşekkür etti.

Resim

Ziyarette Kaymakam Selami Kapankaya’ya, İlçe Emniyet Müdürü Harun Tutak, İlçe Jandarma Komutan V. J. Asb. Kd. Bçvş. İsmail Demir, Turgutlu Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Suudi Arslan, Turgutlu İlçe Huzurevi Müdür V. Emrah Akkoyun ve İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli eşlik etti.

Resim

Kaynak:

Etiketler :
, , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum