Kütahya’nın fahri hemşehrisi oldu;

Kütahya’nın fahri hemşehrisi oldu

Kütahya Belediye Başkanı Alim Işık, Kütahya Valisi Ali Çelik’e şehre yaptığı hizmet nedeniyle Belediye Meclisi kararıyla Fahri Hemşehrilik Beratı takdim etti....

Kütahya Belediye Meclisi ağustos ayı toplantısında Vali Ali Çelik'e fahri hemşehrilik payesi ve beratı verilmesini kararlaştırmıştı. Vali Çelik’e fahri hemşehrilik beratı bugünkü Belediye Meclisi'nde düzenlenen törenle takdim edildi.

KÜTAHYA’NIN BENDE ÖZEL BİR YERİ VAR

Vali Ali Çelik, “İçtenlikle söyleyebilirim ki Kütahya benim için her zaman özel bir yere sahip oldu. Bugün bu güzel şehrin hemşehrisi ilan edildiğim için ayrı bir mutluluk yaşıyorum. Belediye Başkanımız Sn. Alim Işık’a, meclis üyelerimize, hemşehrilerime teşekkür ederim. Rabbim mahcup etmesin” dedi.

ResimÇALIŞMALARINDAN SON DERECE MEMNUNUZ

Kütahya Belediye Başkanı Alim Işık ise, “Yakın hemşehrimiz olmakla birlikte, tabi Kütahya nüfusuna kayıtlı olmadığı için emeklerinden dolayı Valimize böyle bir ödülü vermek istedik. Hakikatten birçok konunun çözümünde, Valimiz olarak elbetteki bunu görev olarak bilmektedir. Kurumların koordineli bir şekilde çalıştırılması, olağanüstü bir şekilde özellikle kültür varlıklarının yeniden kazandırılması, korunması konularında kendisinin çalışmalarından son derece memnunuz” ifadelerini kullandı.


Kütahya Belediye Meclisi, “Darulkurra'nın kamulaştırılmasıyla birlikte restorasyonunun yapılmasında, Kütahya Kalesi yenileme çalışmalarında, Gözüm Şeyh Sultan Tekke ve Türbesi ile diğer kültür varlıklarının belediyeye kazandırılmasında, şehrin adının duyurulması, tanıtılması, sosyal ve kültürel olarak ilerlemesinde katkı sağlamak adına verdiği desteklerden dolayı Kütahya Valisi Ali Çelik'e fahri hemşehrilik payesi ve beratı verilmesi’ kararlaştırılmıştı.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum