“Yine güzel bir mağlubiyet aldım”;

“Yine güzel bir mağlubiyet aldım”

Afyonkarahisar Sandıklı Kaymakamı Mehmet Sülün, öğrencilerin spor oyunlarına katıldı. 4. sınıf öğrencisi Eymen ile yaptığı masa tenisi maçını kaybedince öğrenciye gazoz ısmarlayan Kaymakam Sülün, “Yine güzel bir mağlubiyet aldım” dedi....

Sandıklı Kaymakamı Mehmet Sülün, Amatör Spor Haftası kapsamında 15 Temmuz Demokrasi Meydanında düzenlenen etkinliğe katıldı.

Resim

Belediye Başkanı Mustafa Çöl, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Murat Araz ve Gençlik Merkezi Müdürü Abdulkerim Varlık da kaymakama eşlik etti.

Amatör Spor Haftası etkinlikleri, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından her yaştan insanın spor yapabileceği şekilde düzenli fiziksel aktivitelerin oluşturulmasını özendirmek ve yeni bireylerin spora kazandırılması için farkındalık oluşturmak amacıyla ortaklaşa düzenlendi.


Etkinlikler ilçedeki ilköğretim öğrencileri ile birlikte futbol, badminton, atletizm, masa tenisi, güreş, ebru boyama, zeka oyunları, matrak ve okçuluk gibi müsabakalarla başladı.


KAYMAKAMLA BAŞKAN MASA TENİSİ OYNADI

Sandıklı Kaymakamı Mehmet Sülün ve Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl raketi eline alarak gösteri maçı yaptı.

Kaymakam Sülün, daha sonra öğrencilerle de masa tenisi maçı yaptı.

Sülün öğrencilerle sohbet ederek oynadıkları spor oyunlarını izledi.

Resim4. sınıf öğrencisi Eymen’e masa tenisinde yenilinde öğrenciye gazoz ısmarlayan Kaymakam Sülün, “Beni yenince kendisine gazoz aldım. Özellikle öğrencimiz için anlamlı ve güzel bir hatıra olmasını istedim. Aslında benimle maç yapmak istediğinde gazozuna anlaşmamıştık. O nedenle gazozu verince almak istemedi. Gazozu almazsa yenilgiyi kabul etmeyeceğimi söyleyince aldı” diye konuştu.

Kaynak:

Etiketler :
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum