Manavgat yangınında evleri yanan vatandaşlar yeni evlerine kavuştu;

Manavgat yangınında evleri yanan vatandaşlar yeni evlerine kavuştu

Antalya Valisi Ersin Yazıcı ve Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Manavgat’ta meydana gelen orman yangınında evleri zarar gören Ünal ve Mithat Akça kardeşleri yeni teslim edilen evlerinde ziyaret etti....

Ziyarette Vali Yazıcı’ya Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya Milletvekilleri Kemal Çelik, İbrahim Aydın, Tuğba Vural Çokal, Manavgat Kaymakamı Abdulkadir Demir, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Tarık Hekimoğlu ve vatandaşlar katıldı.

Resim

MANAVGAT YANGININDA EVLERİ YANMIŞTI

Vali Yazıcı ve Bakan Çavuşoğlu, Antalya'da 28 Temmuz 2021 tarihinde meydana gelen Manavgat yangının da evi yanan Ünal ve Mithat Akça’nın Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılarak teslim edilen evlerden önce Ünal Akça’nın sonra da Mithat Akça’nın evini ziyaret etti.

Resim

Kalemler Mahallesi’nde yangında evi zarar gören ve yeni konutları bir süre önce teslim edilen Ünal ve Mithat Akça kardeşlere misafir olan Vali Yazıcı, yeni evlerinin hayırlı olmasını dileyerek eksiklerinin olup olmadığını sordu. Akça kardeşlerin yeni evlerini gezen Vali Yazıcı, “Orman yangınlarının yaralarını sarmak için TOKİ tarafından yapımı tamamlanan ve hak sahiplerine teslim edilen modern, güvenli ve konforlu konutlar, Manavgatlı hemşerilerimize ve Kalemler Mahallemize hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

Resim

Vali Ersin Yazıcı ve Bakan Çavuşoğlu Akça kardeşlerin ev ziyaretlerinin ardından Kalemler Mahalle Konağı bahçesinde, mahalle muhtarları ve bölge halkıyla bir araya gelerek sohbet etti.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum