Hafta sonunda öğrencilerle ders dinledi;

Hafta sonunda öğrencilerle ders dinledi

Van Valisi Ozan Balcı, 50 bin öğrenci ile eğitimi süren "Etüt Van Projesi" kapsamında kurs açılan okulları ziyaret ederek, hafta sonu ders çalışan öğrencileri tebrik etti....

Van Valisi Ozan Balcı, üniversite ve lise sınavlarına hazırlanmak için hafta sonunda ders çalışmak için okula gelen öğrencileri ziyaret etti.

Öğrencilerle birlikte ders dinleyen Vali Balcı, “Çok kıymetli enerjik öğretmenler, istekli öğrenciler ve en iyi kaynaklar ile eğitime başladık. Öğrencilerimiz için büyük bir fırsat” dedi.

Resim

İLK 5’E GİRMEYİ HEDEFLİYORUZ

Vali Balcı, “Etüt Van Projesi ile ilimizin Türkiye geneli akademik başarısını 5 yıl içinde ilk 5’e getirmeyi hedefliyoruz." dedi.

Öğrencilerle sohbet eden Vali Balcı, “Kim daha sıkı çalışırsa, düzenli olursa onlar daha başarılı olur” tavsiyesinde bulundu.

Resim

HAYALLERİNİZİ GERÇEKLEŞTİRİN

Öğrencilere yardımcı kaynak kitapları da dağıtan Vali Balcı, “Bu kitapları sizler için özel bastırdık. Sizlere güveniyoruz, çalışın hayallerinizi gerçekleştirin. Gayret edip hafta sonu okula geldiğiniz ve ders çalıştığınız için hepinizi tebrik ediyorum” dedi.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum