Hanelere misafir oldu;

Hanelere misafir oldu

Şanlıurfa Haliliye Kaymakamı Serap Özmen Çetin, hane ziyaretleri yaparak, ailelere misafir oldu. Çetin, ailelerle sohbet ederek taleplerini dinledi....

Şanlıurfa Haliliye Kaymakamı Serap Özmen Çetin, Şairnabi Mahallesinde ikamet eden Hatipoğlu ailesi ve Paşabağı Mahallesinde ikamet eden Akkuş ailesini ziyaret etti.

Resim

İlçede imkan buldukça aileleri hanelerinde ziyaret ettiklerini belirten Kaymakam Çetin, “Son olarak Hatipoğlu ve Akkuş ailelerini ikametlerinde ziyaret ederek, görüş, öneri ve taleplerini öğrendik. İlçemizin sorunlarını tespit etme ve çözüm üretme anlamında bu ziyaretleri önemsiyoruz. Bugün bizleri misafir eden Hatipoğlu ve Akkuş ailelerinin göstermiş oldukları misafirperverlikten dolayı çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yapılan ziyaretten duydukları memnuniyetini dile getiren aileler ise Kaymakam Çetin’e teşekkürlerini iletti.


SOSYAL HİZMET MÜDÜRLÜĞÜNE ZİYARET

Öte yandan Kaymakam Serap Özmen Çetin, Haliliye Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğünü de ziyaret etti. Kaymakam Çetin, yapılan çalışmalar hakkında Haliliye Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Halil Altay’dan brifing aldı.

Ziyarette Sosyal Hizmet Merkezi yöneticileri ile bir araya gelen Kaymakam Çetin, kurum personellerini odalarında ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Kaynak:

Etiketler :
, , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum