‘4 evde küçük çaplı hasar var’;

‘4 evde küçük çaplı hasar var’

Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, Düziçi ilçesinde meydana gelen 5.1 şiddetindeki depremde, şu ana kadar 4 evde küçük çaplı hasar bulunduğunu, başka herhangi bir olumsuzluk olmadığını açıkladı....

Saat 18.48'de merkez üssü Osmaniye'nin Düziçi ilçesi olan 5.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem yerin 7 kilometre derinliğinde kaydedildi. Deprem Gaziantep, Hatay, Adana ve Kahramanmaraş’ta da hissedildi.

GEÇMİŞ OLSUN

Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, merkez üssü Düziçi olan 5.1 şiddetindeki depremle ilgili açıklamalarda bulunarak, “Osmaniye'mizde meydana gelen depremle ilgili olarak bütün hemşehrilerime en içten geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” dedi.

Deprem sonrasında şu ana kadar herhangi olumsuz bir durum olmadığını, ancak taramaların devam ettiğini belirten Vali Yılmaz, “Şu ana kadar 4 evde küçük çaplı hasar bulunmaktadır. Başka herhangi bir olumsuzluk yoktur” dedi.

Resim

DEVLETİMİZ HAZIRLIKLI

Vali Yılmaz, “Devletimiz bütün kurumları ile hazırlıklı ve görevini en iyi şekilde yapma gayreti içerisinde çalışmaktadır. Hamdolsun herhangi bir olumsuz durum yoktur” ifadesini paylaştı. Yılmaz ayrıca, Düziçi İlçesi Çerçioğlu Köyünde bir evin duvarlarında çatlaklar olduğu ihbarı alındığını ve ekiplerin köye yönlendirildiğini belirtti.


6 KİŞİ PSİKOLOJİK OLARAK ETKİLENDİ

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ise sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Osmaniye Düziçi’nde meydana gelen 5,1 büyüklüğündeki depremde, şu an itibarıyla, 6 vatandaşımızın olaydan psikolojik olarak etkilenmesi dışında bir sağlık sorunu yaşanmadığı tespit edilmiştir. Osmaniye halkına geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Allah tüm afetlerden korusun” dedi.

Kaynak:

Etiketler :
, , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum