Ve Hotels Genel Müdürü ilk ziyaretini Şanlıurfa’ya yaptı;

Ve Hotels Genel Müdürü ilk ziyaretini Şanlıurfa’ya yaptı

İçişleri Bakanlığı Vilayetler Birliği’ne bağlı otellerin (Ve Hotels) Genel Müdürlüğü’ne, Ayvalık’taki başarılı çalışmaları ile gündeme gelen Ayvalık Ve Hotels Müdürü Mehmet Şahin Kork getirildi. Ülke genelindeki Ve Hotels’leri ziyarete çıkan Genel Müdür, ilk ziyaretini Şanlıurfa’ya yaptı....

Hem kamu hem de vatandaşlara kaliteli otel hizmeti sunan Vilayetler Evi otellerinin genel müdürlüğüne Ayvalık Ve Hotels Müdürü Mehmet Şahin Kork getirildi. Kamuda ilk mavi bayrak alan Ayvalık Ve Hotels’te yürüttüğü başarılı yöneticiliğin ardından genel müdürlük görevine getirilen Kork, ülke genelindeki Ve Hotels’leri bizzat görmek için ziyarete çıktı. Genel Müdür Kork ilk ziyaretini ise ‘tarihin sıfır noktası’ olarak nitelenen Şanlıurfa’dan başladı.

Resim

VALİ AYHAN’I ZİYARET ETTİ

Ve Hotels Genel Müdürü Mehmet Şahin Kork, Şanlıurfa Vilayetler Evi Müdürü Bahri Demirci ile birlikte Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan’ı ziyaret ederek, Vilayetler Birliği’ne bağlı oteller hakkında bilgi verdi.

Sivas Vilayetler Evi’nde büyük emeği olan Salih Ayhan, Vilayetler Evlerinin kaliteli çizgisini bozmadan hizmetlerine devam edeceğine olan inancını dile getirdi.

Şanlıurfa Vilayetler Evi’nin çalışmaları ve hizmetlerinin geliştirilmesi üzerine gerçekleşen görüşme ile ilgili Genel Müdür Kork, “Şanlıurfa Valimiz Sayın Salih Ayhan’ı ziyaret ettik. Hüsnü kabulleri için saygılarımı arz ediyorum” ifadesini paylaştı.

Resim

VE HOTELS ŞANLIURFA’DA KALİTE

Ve Hotels Şanlıurfa’da konaklayan ve otelde incelemelerde bulunan Kork, kaliteli otel hizmetini Urfalılara sunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ve Hotels Şanlıurfa’nın kaliteli hizmeti ile ülke genelinden misafirleri ağırlamaya devam ettiğini belirten Ve Hotels Genel Müdürü Kork, “Tarihin sıfır noktasında, tarihi yerinde deneyimlemek için konaklama odaları, davet alanları ve restaurantları ile değerli misafirlerimize hizmeti ve kaliteyi kusursuz hale getirmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

Resim

TÜM VE HOTELS’LERİ ZİYARET EDECEK

Şanlıurfa Vilayetler Evi'nin tam kapasite olarak çalışmasını gayet güzel bir şekilde sürdürdüğünü vurgulayan Mehmet Şahin Kork, “Buradan Adıyaman’a geçeceğim. Ardından Erzurum, Kars, Sivas ve diğer otelleri ziyaret edeceğim. İlk durağımız Şanlıurfa oldu. Tarihin sıfır noktası burası. O nedenle buradan başlamak istedik” dedi.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum