‘Gözünüz arkada kalmasın’;

‘Gözünüz arkada kalmasın’

Afyonkarahisar Sandıklı Kaymakamı Mehmet Sülün, akşam saatlerinde Kredi ve Yurtlar Kurumu Esma Sultan Yurt Müdürlüğünü ziyaret etti. Kızını merak eden bir anneyle telefonla görüntülü konuşan Kaymakam Sülün, anneyi, “Gözünüz arkada kalmasın” diyerek rahatlattı....

Afyonkarahisar Sandıklı Kaymakamı Mehmet Sülün, akşam saatlerinde Kredi ve Yurtlar Kurumu Esma Sultan Yurt Müdürlüğünü ziyaret etti.

Yurtta kalan üniversite öğrencileri ile sohbet edip sorun ve taleplerini dinleyen Kaymakam Sülün, akşam yemeğini öğrencilerle birlikte yurtta yedi.

Resim

YURT HAYATI SOHBETİ

Yurt odasında bir süre erkek öğrencilere misafir olduktan sonra, etüt odasında kız öğrencilerle sohbet ederek talep ve önerilerini dinleyen Kaymakam Sülün, yurt önündeki kamelyada oturan öğrencilerle de öğrencilik ve yurt hayatı hakkında sohbet etti.

ANNE İLE GÖRÜNTÜLÜ KONUŞTU

Sosyal Hizmet Bölümü öğrencisi Refika A.'nın İzmir’de ikamet eden annesi ile görüntülü konuşmasına da eşlik eden Kaymakam Sülün, "Gözünüz arkada kalmasın" diyerek öğrencilerin sorunları ve talepleriyle yakından ilgileneceğini belirtti.


ARA SIRA GELİP BAKACAĞIZ

Anneye, “Biz ara sıra gelip bakacağız. Bir sorunları olursa çözmeye çalışacağız. Ben kızınızı çok iyi gördüm” diyerek anneyi rahatlattı. Öğrencinin annesi ise kaymakama, “Allah razı olsun, geldiğiniz için çok memnun oldum” diyerek teşekkür etti.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum