Bingöl Genç’te şenlikli günler;

Bingöl Genç’te şenlikli günler

Bingöl’ün Genç ilçesinde düzenlenen Geleneksel Kültür ve Spor Şenliği Etkinlikleri renkli görüntülere sahne oluyor. Şenlikte özel eğitim öğrencisi Ayşenur Kaçar'a Genç Kaymakamı Yusuf Kaptanoğlu ve şenliğe katılanlar doğum günü sürprizi yaptı....

Genç Kaymakamlığı öncülüğünde, Genç Belediyesi ve Dünya Etnospor Konfederasyonu Deneyim Merkezi’nin desteğiyle düzenlenen Geleneksel Kültür ve Spor Şenliği etkinlikleri devam ediyor.

Genç Mevlana Ortaokulu Özel Eğitim sınıfı da öğretmenleriyle beraber şenliklere katıldı. Özel çocuklarla çeşitli oyunlar oynayan görevliler bu esnada Ayşenur Kaçar'ın doğum günü olduğunu öğrendi.

Resim

MUTLULUK GÖZ YAŞLARI

Hemen hazırlıklara başlayan ve pasta siparişi veren görevliler Kaymakam Yusuf Kaptanoğlu'nun da katılımıyla Ayşenur'a sürpriz doğum günü sürprizi yapıldı. Mumları üfleyen ve pastayı kesen Ayşenur, Kaymakam Yusuf Kaptanoğlu'nun hediyesini verdiği sırada mutluluk gözyaşları döktü. Duygulu anlar yaşayan Ayşenur, doğum gününü kutlayan herkese teşekkür etti. Kaymakam Kaptanoğlu, Ayşenur’un yeni yaşını sağlık ve mutlulukla geçirmesi dileğinde bulundu.

Resim

MAS GÜREŞİ YAPTILAR

Bingöl Vali Yardımcıları Muhammed Deniz Kılınç, Engin Tok ve Solhan Kaymakamı Muhammed Çetin, tarihi ve kültürel değerlerin yaşatılmasının amaçlandığı Geleneksel Kültür ve Spor Şenliği Etkinliklerini ziyaret etti.

Öğrencilerle geleneksel sporlara eşlik eden mülki idare amirleri, kendi aralarında da spor yaptı.

Resim

GENÇ MEYDANINDA SİNEMA

Kaymakamlık ve Belediye tarafından organize edilen Açık Hava Sinema etkinliğine ise vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Etkinliğe Kaymakam Yusuf Kaptanoğlu, eşi Başak Kaptanoğlu, Belediye Başkanı Mehmet Zeki Dirik, AK Parti İl Başkanı Haşim Sağlar Jandarma Komutanı Mustafa Deniz Işılar, Emniyet Müdürü Ozan Gün, Yazı İşleri Müdürü Hatice Göktaş, İlçe Müftüsü Yahya Aktaş, Sağlık Müdürü Burak Bozgan, Köylere Hizmet Birliği Müdürü Muhammed Deniz, Vakıf Müdür Vekili Nurullah Gönen, Bingöl Belediye Meclis Üyesi Mehmet Tezel ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak:

Etiketler :
, , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum