Muhtarlarla bir araya geldi;

Muhtarlarla bir araya geldi

Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım, Sakarya Muhtarlar Federasyonu Başkanlığına yeniden seçilen Erdal Erdem’i tebrik etti. Kaldırım, 16 ilçeden dernek başkanı muhtarlar ile toplantı yaparak taleplerini dinledi....

Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım, geçtiğimiz günlerde yapılan kongre ile yeniden Sakarya Muhtarlar Federasyonu Başkanlığı'na seçilen Erdal Erdem ve Yönetimini ziyaret etti.

Resim

Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım muhtarla olan ziyaret ve görüşmelerine devam etti.

Vali Kaldırım, geçtiğimiz günlerde Adapazarı Orhangazi Kültür Merkezi'nde yapılan Sakarya Muhtarlar Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanlığına yeniden seçilen Erdal Erdem ve Yönetim Kurulu'nu, Aziz Duran Parkı'ndaki Federasyon Genel Merkezi'nde ziyaret ederek kutladı.

Muhtarlar Federasyonu Başkanı Erdal Erdem ve Yönetim Kurulu ile muhtarlar tarafından karşılanan Vali Kaldırım, yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirildi.

Resim

16 DERNEK BAŞKANIYLA TOPLANTI

Samimi ve sıcak ortamda gerçekleşen ziyareti sosyal medya hesabından paylaşan Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım, “Sakarya Muhtarlar Federasyonu Başkanlığına yeniden seçilen Erdal Erdem ve yönetimindeki muhtarlarımız ile bir araya gelerek kendilerini tebrik ettik. Ayrıca 16 ilçemizden, dernek başkanı muhtarlarımız ile toplantı yaparak taleplerini dinledik. Rabbim mahcup etmesin inşallah…" ifadelerine yer verdi.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum