Fotoğraf tutkunları ‘Cizre’de Yaşam’ı fotoğraflayacak;

Fotoğraf tutkunları ‘Cizre’de Yaşam’ı fotoğraflayacak

Şırnak Cizre Kaymakamlığı, Cizre Belediyesi ve Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu iş birliğinde organize edilen 'Cizre’de Yaşam Fotoğrafçılar Maratonu Yarışması’ 27-30 Ekim 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilecek....

Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Nazlı Demir, fotoğraf tutkunlarını Cizre’nin eşsiz doğal güzelliklerini keşfetmeye davet etti.

ResimTOPLAM 108 BİN LİRA ÖDÜL VAR

Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu tarafından onaylanan Cizre’nin turizm alanındaki doğal ve tarihi güzelliklerini aktarmak maksadıyla çekilecek fotoğraflara çeşitli ödüller verilecek.

Toplam 108 bin liralık ödülün dağıtılacağı yarışmada, birinciye 15 bin, ikinciye 12.500, üçüncüye ise 10 bin lira ödül verilecek. Başvurular 27-30 Ekim tarihleri arasında ilçe gençlik merkezine yapılacak. Şehir dışından yarışmaya katılacak olanların yemek ve konaklaması belediye tarafından karşılanacak.

Resim

CİZRE’NİN TANITIMINA KATKI SAĞLAYACAK

Yarışma ile, Cizre’de yaşayan insanların fotoğraf sanatına ilgi duymasına, sanatsal faaliyetlere katılımın arttırılmasına ve fotoğraf sanatının gelişmesine katkıda bulunulacak. Yarışmanın bir amacı da organizasyon boyunca üretilecek fotoğraflar ile Cizre’nin görsel belleğini zenginleştirmek ve günümüzü yarına taşıyabilmek. Fotoğraf sanatının görsel gücüyle, önemli bir turizm destinasyonu olan Cizre’nin ulusal çapta tanıtımı sağlanacak.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum