“Dünya standartlarında hizmet sunmalıyız”;

“Dünya standartlarında hizmet sunmalıyız”

Turizmin başkenti Antalya’da hizmet kalitesinin de dünya standartlarında olması gerektiğine dikkat çeken Antalya Valisi Ersin Yazıcı, “Hem Antalyalı hemşerilerimize hem de şehrimizi ziyaret eden misafirlerimize dünya standartlarında en iyi hizmeti sunmalıyız.” dedi....

Antalya’daki yatırımların, sosyo-ekonomik gelişmelerin, yerel ve bölgesel kalkınma planlarının değerlendirileceği ve bunlara ilişkin sorunların çözümü noktasında kurumlar arası iş birliği ve koordinasyonu sağlamak için gerçekleştirilen 2022 yılının 4’üncü İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Vali Ersin Yazıcı başkanlığında gerçekleşti.

Yılın son İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı’na Akdeniz Üniversitesi Rektörü Özlenen Özkan, Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Cansel Tuncer, Vali Yardımcısı Yalçın Sezgin, Vali Yardımcısı Güher Sinem Büyüknalçacı, İlçe Kaymakamları, İl Jandarma Komutan Tuğgeneral Tarık Hekimoğlu, İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik, Sahil Güvenlik Grup Komutanı Albay Murat Sezgin ile kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri katıldı.

Resim

PROJELERİ TAMAMLAMAYI ÖNGÖRÜYORUZ

Toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Yazıcı; “2022 yılını yavaş yavaş tamamlıyoruz. İnşallah bu yıl içerisinde gerçekleştireceğimiz yatırımların ve projelerin hepsini tamamlamayı öngörüyoruz. Devam eden proje sayımız şuan için 718 ve bunların proje bedelleri 35 milyon. Şuana kadar bu projelerimizde parasal gerçekleşme oranı %66,35 olurken bu genel ve özel bütçeli kuruluşlarda %71,87, belediyelerde ise %59,67 olarak gerçekleşti.” şeklinde konuştu.

Resim

UYUMLU VE İYİ KOORDİNASYONU OLAN BİR ŞEHİRİZ

Antalya’nın başarılı bir turizm sezonu geçirdiğini ve bunun devamı için dünya standartlarında hizmet üretmeye devam etmeleri gerektiğini söyleyen Vali Yazıcı; “Turizmin başkenti Antalya’da hizmet kalitesi çok önemli bir konu. Bunun dünya standartlarında olması gerekli. Hem Antalyalı hemşerilerimize hem de şehrimizi ziyaret eden misafirlerimize dünya standartlarında en iyi hizmeti sunmalıyız. Bunu yapabilmemiz için iyi bir iş birliği, iyi bir iletişim ve koordinasyona ihtiyacımız var. Şehirdeki tüm paydaşlar hangi işi yapıyor olursa olsun sunduğu hizmetle, kattığı değerle buranın dünya şehri olmasına, buranın turizm şehri olmasına, bu şehrin dünyada bilinir olmasına büyük katkı sunuyor. Dünya standartlarında iş üretiyoruz. Bunu da yapmamız gerekiyor. Lütfen bu konuya her birimiz dikkat edelim” dedi.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum