Kocaeli’de muhtarlar ‘Muhtarhane’de ağırlanacak;

Kocaeli’de muhtarlar ‘Muhtarhane’de ağırlanacak

Muhtarların hem işlerini takip edebilmeleri hem de sosyal alan olarak kullanabilmeleri amacıyla Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Muhtarhane’nin açılışı Vali Seddar Yavuz’un katılımıyla gerçekleştirildi....

Düzenlenen törene Vali Seddar Yavuz’un yanı sıra, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, İlçe Belediye Başkanları, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda davetli katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan program İzmit Muhtarlar Derneği Başkanı Kadir Kızıl ve Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ın konuşmalarının ardından söz alan Vali Seddar Yavuz, tüm muhtarların Muhtarlar Gününü tebrik etti.


TÜRKİYE’NİN İLK MUHTARHANESİ

Vali Seddar Yavuz, “Kocaeli hep ilklerin şehri olmuştur. Hep rol model bir şehir olmuştur. Bugün bu rol model olmanın, öncü olmanın somut bir örneğini hep beraber yaşıyoruz. Bu vesileyle çok kıymetli Büyükşehir Belediye Başkanımızı ve ekibini tebrik ediyor, gönülden kutluyorum. İnşallah daha nice ilklerde hep beraber buluşuruz. Çünkü bu şehir Türkiye’nin öncü şehri. Türkiye’yi dünya ile yarıştıran şehir, bilim, sanayi ve teknoloji şehri. Bu şehre de her zaman liderlik yaraşır. Bir kez daha muhtar kardeşlerimizi canı gönülden tebrik ediyorum. Hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi. Vali Yavuz, Muhtarhane’nin yapımında emeği geçen herkese teşekkür etti.

Resim

Konuşmaların ardından Vali Seddar Yavuz ve protokol üyeleri hayırlı olsun dilekleriyle Muhtarhane’nin açılışını gerçekleştirerek tesisi gezdi.

Açılışı gerçekleştirilen Muhtarhane 350 metrekare kapalı ve 320 metrekare açık alana sahip olmakla birlikte projede kapalı alan 160 metrekarelik barista ve oturma alanı, 190 metrekarelik alanda; toplantı odası, idari ofis, mescid, mutfak, personel giyinme odaları ve depo bölümleri bulunuyor.

Kaynak:

Etiketler :
, , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum