“En büyük servet yaşlılarımızın duasını almak”;

“En büyük servet yaşlılarımızın duasını almak”

Hatay Hassa Kaymakamı Osman Acar, köy ziyaretlerine devam ederken, yaşlı, hasta ve engelli vatandaşlara hanelerinde misafir oldu. Kaymakam Acar, “Dua çınarlarımız yaşlılarımızın gönüllerini alabildiysek en büyük servetimiz budur" dedi....

Hassa Kaymakamı Osman Acar, Gülpınar Muhtarı Hidayet Çakallı ile birlikte hane ziyareti yaptı. Gülpınar Mahallesi'nde ikamet eden Fadime Sağır ve Hasan Barutçu aileleri ile bir araya gelen Kaymakam Acar, ailelerle yakından ilgilenerek bir süre sohbet etti.

Resim

Ailelerin sorun ve taleplerini dinleyen Kaymakam, isteklerinin ve taleplerinin olup olmadığını sordu. Fadime teyzeye eşarp, Hasan amcaya ise baston hediye etti.

Kaymakam Acar, "Dua çınarlarımız yaşlılarımızın gönüllerini alabildiysek en büyük servetimiz budur" dedi. Gürpınar Muhtarı Hidayet Çakallı ve hane ziyaretinde bulunduğu aileler Kaymakam Acar’a teşekkürün yanı sıra dua etti.

Resim

EL BİRLİĞİ İLE BAŞARACAĞIZ

Kaymakam Osman Acar, Arpalıuşağı Mahallesi'nde de vatandaşlarla bir araya geldi. Okul binasında vatandaşlarla ve öğretmenler ile buluşan Kaymakam, tek tek tanıştığı vatandaşlarla sohbet etti. Kaymakam Acar, “İlçemiz adına yapılabilecek her türlü projeyi el birliği içerisinde başaracağımıza inanıyorum” dedi.

Resim

Daha sonra Kaymakam, aynı mahallede ikamet eden Mustafa Zom, Ayşe Topalalioğlu ile Ali Köse ailelerine hane ziyaretinde bulundu. Ziyaretinde ailelere çeşitli hediyeler ve baston hediye eden Acar, ailelerin talep ve isteklerini dinledi. 

Kaynak:

Etiketler :
, , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum