Konya’nın İlk E-Spor Merkezi Meram’da açıldı;

Konya’nın İlk E-Spor Merkezi Meram’da açıldı

Konya Valisi Vahdettin Özkan, Meram Belediyesi tarafından hayata geçirilen E-Spor Merkezi’nin açılışına katılarak, gelişen teknolojiye ayak uydurmanın önemini vurguladı....

Meram Belediyesi’nin Yeni Nesil Eğitim Projesi MEGA bünyesinde Konya’nın ilk E-Spor Merkezi’nin de aralarında bulunduğu YouTube Akademi, Dijital Oyun Atölyesi ve Yeni Nesil Öğrenme Merkezi’nin açılışı gerçekleştirildi.

Eğitim hizmetini çocuklara ulaştırmak için gerekli fiziki ve dijital altyapının gençlerle buluşturulduğuna değinen Vali Vahdettin Özkan; "Projenin öncüsü oldukları ve organizasyonunu çok iyi bir şekilde yaptıkları için Meram Belediye Başkanımız Mustafa Kavuş’a ve paydaşlarına çok teşekkür ediyorum." dedi.

Resim

TEKNOLOJİ HIZLI GELİŞİYOR

Vali Vahdettin Özkan; "Eğitim, hem bireysel tekâmül hem de toplumumuzun gelişmesinin temel rehberidir. Teknolojinin hızlı geliştiği değişen ve dönüşen dünyada, klasik yöntemlerin dışında güncel eğitim teknolojilerini yakalayıp çocuklara ve gençlere götüren toplumlar avantajlı duruma geçmektedir. Dünyadaki rekabet gücümüzü artırarak, maddi ve manevi kalkınmamız için çocuklarımızın eğitilmesi şart olup, eğitimdeki gelişmelere öncülük etmek çok önemli ve anlamlıdır. Bu yönüyle Millî Eğitim Bakanlığımızın rehberliğinde, belediyelerin mahalli müşterek ihtiyaçların yanında, eğitim ile ilgili konulara öncülük etmesi çok daha kıymetli. Gençlerimizin sahip oldukları kabiliyetlerin keşfedilmesi ve önünün açılmasını sağlamak elzemdir. Eğitim sisteminde; muhakeme eden, düşünen ve sorgulayan gençlerimizin yetişmesi önem arz etmektedir. Bu eğitim merkezinin gençlerimizin daha iyi yetişmesine vesile olmasını diliyorum." şeklinde konuştu.

Resim

Açılış törenine; Vali Vahdettin Özkan, Meram Kaymakamı Ali Murat Kayhan, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Konya İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit, eğitimciler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum