Arama
Arama Sonuçları
Vali drone uçurdu
Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, Bingöl 3. Fotoğrafçılar Maratonu’na katılan fotoğrafçıların drone’unu uçurdu. Vali Usta, “Ben de bu vesile ile kısa bir drone uçurma heyecanı yaşadım” dedi.
Ertuğrul Gazi türbesine saygı sürüşü
Bilecik Valisi Şefik Aygöl, Bilecik Motosiklet Derneği üyeleriyle birlikte şehrin tarihi ve manevi kıymetlerinden Ertuğrul Gazi’nin türbesini ziyaret etmek için oluşturulan motosiklet konvoyuna eşlik etti.
Ümitler Türkiye Judo Şampiyonası Konya’da
Konya Valisi Vahdettin Özkan, Konya’nın ev sahipliğinde düzenlenen 2024 Spor Toto Ümitler Türkiye Judo Şampiyonası açılış seremonisine katıldı. Vali Özkan, ‘‘Konya kültür, sanayi ve tarım şehri olmasının yanında bir spor şehridir” dedi.
Elif Meram
Çiçekdağı Kaymakamı
Yurtta Cumhuriyet coşkusu
Cumhuriyetin 100. yılı yurdun dört bir yanında coşkuyla kutlanıyor. Konserler, fener alayları ve birçok etkinlikte binlerce kişi bir araya geldi. Valiler ve kaymakamlar, düzenlenen tebrikat törenlerinde tebrikleri kabul etti.
Yol kontrolü yaptı
Kırşehir Akpınar Kaymakamı Ahmet Sami Meram, jandarmanın yol kontrol çalışmalarına katılarak, sürücüleri trafik kurallarına uymaları konusunda uyardı.
Pazar esnafıyla tanıştı
Kırşehir'in Akpınar ilçesinde göreve başlayan 108. dönem kaymakamlarından Ahmet Sami Meram, ilçede salı günleri kurulan halk pazarını ziyaret ederek, pazar alışverişi yaptı.
Ahmet Sami Meram
Akpınar Kaymakamı
Osman Sarı
Tokat Vali Yardımcısı
Ali Murat Kayhan
Aydın Vali Yardımcısı
Konya’nın İlk E-Spor Merkezi Meram’da açıldı
Konya Valisi Vahdettin Özkan, Meram Belediyesi tarafından hayata geçirilen E-Spor Merkezi’nin açılışına katılarak, gelişen teknolojiye ayak uydurmanın önemini vurguladı.
Konya’da iki yeni eğitim projesi hayata geçirildi
Konya Valiliği himayesinde Büyükşehir Belediyesi ile İl Millî Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa yürüteceği Okul Merkezli Gelişim projesi “Bizim Okulumuz” ve kitap okuma projesi olan “Başarmaya Hazırım” projelerinin tanıtım toplantısı, Mevlâna Kültür Merkezi Sultan Veled Salonunda gerçekleştirildi.
Can Kurt
Hasanbeyli Kaymakamı V.
Satranç şampiyonlarına kupa
Konya Valisi Vahdettin Özkan, 28 Ağustos - 3 Eylül 2022 tarihleri arasında Konya’da düzenlenen Türkiye Kulüpler Satranç Şampiyonası kapanış törenine katıldı.
Konya, İslami Dayanışma Oyunları’na hazırlanıyor
9-18 Ağustos’ta Konya'nın ev sahipliğinde düzenlenecek olan Konya2021 5. İslami Dayanışma Oyunları Hazırlık Toplantısı gerçekleştirildi.
Resul Çelik
Çekmeköy Kaymakamı
Osman SARI
Tokat Vali Yardımcısı