Meşeiçi Köyü’nün sorunlarını not aldı;

Meşeiçi Köyü’nün sorunlarını not aldı

Muş Bulanık Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Oğuzhan Ocak, Meşeiçi Köyünde vatandaşlar ile bir araya gelerek, köylülerin taleplerini dinledi....

İlçe köylerinde ziyaretlere başlayan Kaymakam ve Belediye Başkan V. Oğuzhan Ocak, ziyaretleri kapsamında Meşeiçi Köyüne misafir olarak köylüler ile bir araya gelip istek ve taleplerini dinledi.

Resim

Meşeiçi Köyü vatandaşları ile taziye evinde buluşan Kaymakam, şehit yakınları, ihtiyaç sahibi vatandaşlar ile görüşerek taleplerini kendilerinden dinledi. Köy muhtarı ile köyün fiziki eksiklikleri hakkında görüşen Ocak, “İmkânlarımız çerçevesinde köylerimizin sıkıntılarını çözmek için çalışacağız” diyerek istenilen talepleri not aldırdı.


ÖĞRENCİLERLE BİR ARAYA GELDİ

Vatandaşlar ile görüşmesinin ardından Meşeiçi İlkokulunu ziyaret eden Kaymakam Oğuzhan Ocak, öğretmenler ve öğrenciler ile bir araya geldi. Okulda denetim ve incelemelerde bulunan Kaymakam, okul müdüründen ihtiyaçlar doğrultusunda bilgi alarak sınıfları dolaşıp öğrencilere yakın ilgi gösterdi. Ayrıca minik öğrencilere hediye ve ikramlarda bulunan Ocak, okul hayatlarında başarılar diledi.

Köy ziyareti kapsamında Kaymakam Ocak’a, İlçe Jandarma Komutanı Tekin Kıpçak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yalçın Tunçel, Kurum Amirleri ve beraberindeki heyet eşlik etti.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum