Kaymakam Kayabaşı’ndan kırsal mahallere parke taşı müjdesi;

Kaymakam Kayabaşı’ndan kırsal mahallere parke taşı müjdesi

Mardin Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı, kırsal mahallere parke taşı müjdesi verdi. Kayabaşı, “Merkezde olduğu gibi kırsal mahallelerimizde de köylerimizin ortak kullanım alanlarını parke taşı yapmayı hedefliyoruz” dedi....

Göreve geldiği bir yıl içerisinde Nusaybin’in çehresini değiştiren, vatandaşlarla kurduğu sıcak temas ile Nusaybinlilerin gönlüne taht kuran Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı, bereketli geçen asfalt sezonun ardından şimdi de kırsal mahallelerin parke sorununa el alttı.

Resim

36 MUHTARIN TALEPLERİNİ DİNLEDİ

Mahalle Muhtarlarıyla buluşmalarına devam eden Kaymakam Kayabaşı, merkez mahalle muhtarlarından sonra Duruca ve Girmeli tarafındaki kırsal 36 mahalle muhtarını ağırladı.

Halk Eğitimi Merkezinde yapılan toplantıya Kaymakam ve Belediye Başkan V. Ercan Kayabaşı, Birim Müdürleri ve Kırsal Mahalle Muhtarları katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Kayabaşı, kırsal mahallelerde tamamlanan, devam eden ve biten çalışmalar konusunda bilgi verdi.

Resim

BEREKETLİ BİR ASFALT SEZONU GEÇTİ

İlçede kırsal mahallelerde 120 kilometre asfalt çalışmaları yapıldığını bildiren Kayabaşı, bu yılın Nusaybin için çok bereketli geçtiğini ifade etti.

Nusaybin tarihinde olmadığı kadar kırsal mahallelerde asfalt çalışmaları yapıldığını vurgulayan Sayın Kayabaşı açıklamalarını şöyle sürdürdü: "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu ve Mardin Valimiz/Büyükşehir Belediye Başkan V. Sayın Mahmut Demirtaş yaptığımız çalışmalarımızda bize büyük destek veriyorlar. Merkezde olduğu gibi kırsal mahallelerimizde de köylerimizin ortak kullanım alanlarını parke taşı yapmayı hedefliyoruz. Kırsal mahallelerimize bir müjde vereyim. Kırsal mahallelerimizde de bir parke taşı çalışmamız olacak. Şu anda Fen İşleri Müdürlüğümüz gerekli planlamayı yapıyor.”


PARK VE YÜRÜYÜŞ ALANLARI YAPACAĞIZ

Park ve Bahçeler konusunda büyük bir atılım yapacaklarını belirten Kayabaşı, “Özellikle çocuk nüfusun yoğun olduğu mahallelerimizde park alanları, yaşlı vatandaşlarımız için yürüyüş alanları oluşturacağız” dedi.

Resim

İHALELERİ ELEKTRONİK ORTAMDA YAPIYORUZ

Bu hizmetleri yaparken ihaleleri elektronik ortamda yaptıklarını kaydeden Kaymakam Kayabaşı, “Tüm ihaleler şeffaf bir şekilde yapılıyor. İsteyen her muhtarımız ve vatandaşımız gelip yapılan hizmetler ve harcamalar konusunda bilgi alabilir. Belediyeye gelen para vatandaşlarımıza hizmet için kullanıldığında bu tür güzel çalışmalar ortaya çıkıyor. Burada hizmet ederken ilçemizde merkez veya kırsal ayırımı yapmadan 7'den 77'ye tüm vatandaşlarımızı düşünerek projeler ve hizmetler üretiyoruz. Hizmetlerimiz vatandaşlarımıza hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

Toplantının devamında kırsal mahalle muhtarı tek tek söz alarak mahalleleri ile ilgili talep ve önerileri dile getirdi.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum