Bir günde 751 bin vatandaşa hizmet vererek rekor kırdı;

Bir günde 751 bin vatandaşa hizmet vererek rekor kırdı

İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü, bir günde 751 bin vatandaşa hizmet sunarak tüm zamanların günlük rekorunu kırdı....

Teknolojiyi en iyi şekilde kullanan ve kaliteli hizmeti ile kamu kurumları içinde örnek gösterilen Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü, 11 Kasım’da tüm zamanların işlem rekorunu kırdı.

Nüfus müdürlüklerinde yeni dönem başladı

BİR GÜNDE 150 BİN YÜZ YÜZE HİZMET

Geçtiğimiz Cuma günü nüfus müdürlüklerinde 150 bin vatandaşın işlemleri ‘yüz yüze’ görüşülerek çözüme kavuşturuldu.

Aynı gün 4 bin 800 vatandaş nüfusmatiklerden işlem yaparken 597 bin kişi ise e-devlet aracılığıyla nüfus müdürlüklerinden hizmet aldı.

Yüz yüze, nüfusmatiklerden ve e-devlet üzerinden toplam 751 bin 892 vatandaş, 11 Kasım 2022 tarihinde Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü’nden hizmet aldı.


PERSONELE TEŞEKKÜR

Vatandaşlara verilen rekor seviyedeki hizmetten duyduğu memnuniyeti dile getiren Genel Müdür Şefik Aygöl, “11 Kasım'da 150 bin 29 Yüz Yüze, 4️884 Nüfusmatiklerimizden, 596 bin 979 bin e-Devlet aracılığıyla olmak üzere toplam 751 bin 892 vatandaşımıza fedakar personelimizle hizmet sunarak günlük rekorumuzu kırdık” dedi.

Aygöl, vatandaşlara fedakarca hizmet sunan nüfus personelini kutlayarak, teşekkür etti. Aygöl, “Tüm bu rekorlara rağmen vatandaşlarımızın belge taleplerini ivedilikle karşılıyoruz” dedi.

Resim

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum