Her hafta farklı bir köyün gençleriyle buluşuyor;

Her hafta farklı bir köyün gençleriyle buluşuyor

Afyonkarahisar Emirdağ Kaymakamlığı tarafından hayata geçirilen ve gençlerle sıcak ve samimi bir havada, belirlenen etkinlik takvimi dahilinde ilçe ve ilçeye bağlı farklı köy ve beldelerde gerçekleştirilmeye devam eden 'Gençlik Buluşmaları’ bu hafta Adayazı Köyü'ndeydi....


Emirdağ Kaymakamı Osman Bilici, gençlerle hayata, geleceğe ve gündeme dair etkileşimli söyleşilerin gerçekleştiği ve çeşitli ikram ve dinletilerle de zenginleştirilen 'Gençlik Buluşmaları'nın üçüncüsünde Adayazı Köyü'ndeki gençlerle buluştu.

Gençlerle hayata ve gündeme dair sohbet eden Kaymakam Bilici, gençlerden gelen sorulara da içtenlikle yanıtlar verdi.


GENÇLERLE MASA TENİSİ OYNADI

Renkli anların yaşandığı buluşmada gençlerle bir süre masa tenisi de oynayan Kaymakam Bilici, etkinlik ile ilgili yaptığı açıklamada, "Gençlerimiz bizim için çok kıymetli. Memleketimizin geleceği olan gençlerimizin milli bilinçle yetişmeleri, kendi kültürümüzü benimsemeleri ve kötü alışkanlıklardan da uzak durarak vatana millete hayırlı ve faydalı bireyler olarak özveri ile çalışmaları için her türlü gayret ve desteği bizler var gücümüzle veriyoruz” dedi.


Kaymakam Bilici, “Gerek, Gençlere Yaşam Danışmanlığı (GENYAD) Projesi'nden faydalanan çocuklarımız ve gençlerimize, gerekse ilçemizdeki farklı yaş gruplarından genç bireylerle yönelik bu tür projeler üreterek bir araya gelip yararlanıcı olmalarını sağlıyoruz ve sağlamaya da devam edeceğiz" ifadesini kullandı.

Etkinlik çekilen hatıra fotoğrafının ardında sona erdi.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum