Aşçılık öğrencileriyle yemek yaptı;

Aşçılık öğrencileriyle yemek yaptı

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, tarihi ve doğal güzellikleri ile meşhur olan Halfeti'de bir dizi inceleme ve temasta bulundu....

Halfeti Kaymakamı Zikrullah Erdoğan tarafından karşılanan Salih Ayhan, ilçe ziyareti kapsamında ilk olarak Halk Eğitim Merkezi kurslarını ziyaret etti. Vali Ayhan, kursiyerlerle bir araya gelerek çalışmaları inceledi.

Vali Ayhan, "Okullarımızın bütün kademelerinde fiziki altyapıları güçlendirerek, akademik eğitimin en iyi şekilde devamlılığını sağlamalıyız" dedi.

Resim

AŞÇILIK ÖĞRENCİLERİYLE PİZZA YAPTI

Salih Ayhan, Halfeti temasları kapsamında Meslek Yüksekokulu ziyareti gerçekleştirerek Aşçılık Bölümü öğrencileriyle birlikte yemek yaptı.

Resim

ÜRETİM ALANLARINI İNCELEDİ

İstihdam ve üretim merkezlerine büyük önem veren Vali Ayhan, tekstil sektöründe faaliyet gösteren atölyeyi gezerek üretim alanlarında incelemelerde bulundu.

FEDAKARLIKLARI ASLA UNUTULMAYACAK

Vali Ayhan, Kore Gazisi Osman Uçar'ı evinde ziyaret etti. Gazi Osman amca ile sohbet eden Vali Ayhan, "Gazilerimizin bu vatana yaptığı fedakârlıklar asla unutulmayacaktır" dedi.

Resim

KARAGÜL HASADINA KATILDI

Vali Ayhan, Halfeti ziyaretleri kapsamında karagül hasadına katıldı. Ayhan, "Her geçen gün bir kez daha, şehrimizin nasıl kıymetli ve bereketli topraklara sahip olduğuna hayranlıkla şahit oluyoruz" dedi.

TATAYN ZEYTİNİ TOPLADI

Salih Ayhan, Halfeti’de bölgeye has olan Tatayn zeytini hasadına eşlik etti. Üreticilerle birlikte zeytin toplayan Ayhan, Ayhan, "Tarım üretiminde ürün çeşitliliğini artırmamız çok önemli. Yöreye özgü ürünlerimizle, şehrimizin adını daha da sık duyurmanın vaktidir” ifadesini kullandı.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum