Son sınıf öğrencilerine üniversite tanıtım gezisi;

Son sınıf öğrencilerine üniversite tanıtım gezisi

Van Muradiye Kaymakamlığı himayesinde Muradiye Belediyesi tarafından ilçedeki 12. sınıf öğrencilerine Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi gezisi düzenlendi....

Muradiye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü koordinesinde Muradiye Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Alpaslan Fen Lisesi son sınıf öğrencileri, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi yerleşkesinde bulunan fakülteleri gezerek öğretim üyeleri ve öğrencilerden bilgi aldı.

Resim

TIP FAKÜLTESİNİ GÖRMEK İSTİYORDUM

Öğrencilerden Zelal Ekinci, “Üniversiteyi kazanmayı çok istiyorum. En büyük hayallerimden birisi de Tıp Fakültesini görmekti. Kampüse gittik, fakülteleri gezdik. Bizlere bu imkanı sunan Kaymakamımıza ve Muradiye Belediyesine teşekkür ediyoruz” dedi.

Resim

ÖĞRENCİLERİMİZİ HER ZAMAN DESTEKLİYORUZ

Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Melih Aydoğan da yaptığı açıklamada, ilçedeki öğrencileri sosyal ve kültürel alanda her zaman desteklediklerini ifade etti.

Kaymakam Aydoğan, üniversite tanıtım gezisi düzenlediklerini, bu geziyle öğrencilerin hedeflerine ulaşmak için daha çok gayret içinde olacaklarını ve başarıya ulaşacaklarını belirtti.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum