Öğrencilerle bir araya geldi;

Öğrencilerle bir araya geldi

Balıkesir Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş, okul ziyaretleri kapsamında ilçede eğitim öğretim faaliyetlerine devam eden okulları ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi....

ResimÖĞRENCİLERLE SOHBET ETTİ

Okul ziyaretleri kapsamda İlçe Millî Eğitim Müdürü Yaşar Ciğer ile birlikte Akçay Bölgesindeki okullardan; Akçay Yunus Emre İlkokulu, Akçay Şehit Halil Kantarcı Ortaokulu, Kızılkeçili İlkokul/Ortaokul ve Ülkü Muharrrem Ertaş Anadolu Lisesi’ni ziyaret eden Kaymakam Odabaş, okullarda yürütülen eğitim öğretim faaliyetleri ile okulların ihtiyaçları hakkında bilgiler aldı.


DENEME SINAVI SONUÇLARINI DEĞERLENDİRDİ

Ziyaretler kapsamında Balıkesir Valiliği himayesinde yürütülen ‘Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi’ kapsamında okullarda yürütülen çalışmalar hakkında proje uygulayıcısı öğretmenlerden bilgiler alan Kaymakam Odabaş, proje kapsamında gerçekleştirilen 1. İzleme ve Değerlendirme Sınavının sonuçları ile yapılması planlanan çalışmalar hakkında istişarelerde bulundu.

Ziyaretler kapsamında sınıfları da ziyaret ederek öğrencilerle sohbet eden Kaymakam Odabaş, deneme sınavına yönelik öğrencilerden geri bildirimler aldı.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum