Amatör spor kulüplerine malzeme desteği;

Amatör spor kulüplerine malzeme desteği

Isparta İl Özel İdaresi tarafından ilde faaliyet gösteren amatör spor kulüplerine geçmiş yıllarda sağlanan destek bu sene de devam etti. Amatör kulüplere malzemeleri İl Genel Meclisi Toplantı Salonu’nda düzenlenen programla teslim edildi....

ResimSPOR BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

Programa Vali Aydın Baruş, İl Genel Meclisi Başkanı Serkan Keskin, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mahmut Zadeoğlu, amatör spor kulüplerinin yöneticileri ve sporcuları katıldı.

Malzeme teslimi öncesinde bir konuşma yapan Vali Baruş, “Bugün sizlerle bizlere mutluluk veren bir vesileyle bir araya geldik. Spor bizim için çok önemli bir mevzu, neden önemli? Çünkü spor insanın fiziken ve zihnen sağlıklı kalmasını sağlayan bir uğraş. Bu çocuk, yaşlı, genç demeden herkes için önerdiğimiz bir uğraş. Çünkü insan, hayatının her çağında spora ihtiyaç duyuyor. Sağlıklı kalabilmek için sporun özellikle gençlerimizde ve çocuklarımızda yaygın bir alışkanlık haline gelmesi için çaba sarf ediyoruz” dedi.


DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK

Bugün 33 amatör spor kulübüne malzeme desteği sağlayacaklarını kaydeden Vali Baruş, “Kaynak olarak yaklaşık 470 bin lira civarında bir kaynak ayırmıştık. Gençlerimize, çocuklarımıza ne kadar katkı yapsak azdır. Yani yapmış olduğumuz katkının yeterli olduğunu düşünmüyoruz ama inşallah bundan sonraki süreçte bu desteklerimize devam etmeyi planlıyoruz” şeklinde konuştu.

Ardından Vali Baruş amatör spor kulübü yöneticilerine malzemelerini teslim ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum