Finike Toptancı Hali, sezonu dualarla açtı;

Finike Toptancı Hali, sezonu dualarla açtı

Antalya Finike Kaymakamı Musa Kazım Çelik, Finike Toptancı Halinin 2022-2023 yılı sezon açılışına katılarak, yeni sezonun üreticiler ve esnafa hayırlı ve bereketli olmasını diledi....

Resim

Finike Toptancı Halinde 2022-2023 sezonu törenle başladı.

Törene Kaymakam Musa Kazım Çelik’in yanı sıra, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, CHP Antalya Milletvekili Aydın Özer, Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, muhtarlar, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, komisyoncu, tüccar ve vatandaşlar katıldı.

Resim

Açılış programında söz alan Kaymakam Çelik, ilçe ve bölgenin narenciye ve sebze üretimi açısından ülkemizin en verimli havzalarından biri olduğunu söyledi.

Kaymakam Çelik, “İlçemizin ve bölgemizin tarımsal üretimi ülkemiz ekonomisinde önemli bir paya sahiptir. Bu ekonomi içerisinde Finike Toptancı Hali’nin üretici hali olması ise çiftçilerimizin desteklenmesi ve üretimin sürdürebilirliği açısından ayrı bir öneme haizdir. İlçemizin tarım ve ticaretine katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum. Toptancı halimizin hizmet vereceği bu sezonun üreticilerimiz ve esnafımıza hayırlı ve bereketli olmasını temenni ediyorum” dedi.



Kaynak:

Etiketler :
, , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum