Arama
Arama Sonuçları
"Harmanı olmayanın dermanı olmaz"
Antalya Valisi Hulusi Şahin, tarım sektörünü 27’inci defa bir araya getirecek olan Hasyurt Tarım Fuarı’nın açılış törenine katıldı. Batı Akdeniz kuşağında bulunan ve 28.000‘den fazla çiftçiye erişmesi planlanan fuarın açılışı coşkuyla gerçekleştirildi.
Öğrenciler için ‘Tam Otomasyonlu Modern Sera’
Antalya Finike Kaymakamı Musa Kazım Çelik, Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan ile birlikte Finike Meslek Yüksek Okulunda hayırsever iş insanlarının katkılarıyla inşa edilen “Tam Otomasyonlu Modern Sera” açılışını gerçekleştirdi.
"Tiyatro insanlar arasında köprü kuruyor"
Antalya Finike Kaymakamı Musa Kazım Çelik, Dünya Tiyatrolar Günü dolayısıyla düzenlenen programa katıldı. Kaymakam Çelik, "Tiyatro, eğitimiyle, sevgisiyle, güzelliğiyle, aydınlık düşüncesiyle ve hoşgörüsüyle birleştirici bir güç olarak insanlar arasında köprü kuruyor" dedi.
"Yetim ve öksüz çocuklar bizlere emanettir"
Antalya Finike Kaymakamı Musa Kazım Çelik, yetim ve öksüz çocuklar ile ailelerini iftar yemeğinde ağırladı. Kaymakam Çelik, "Yetim ve öksüz çocuklar bizlere birer emanettir. Devletimiz de her zaman öksüz ve yetim çocukların yanındadır" dedi.
Finikeli Erdem'in papağan sevinci
Antalya Finike Kaymakamı Musa Kazım Çelik, down sendromlu Erdem Yılmaz'ın papağan sevgisine kayıtsız kalamayarak, kendisine papağan hediye etti.
Mülki idare camiası yasta
Kahramanmaraş Ekinözü Kaymakamı Mesut Coşkun’un vefatı mülki idare camiasını yasa boğdu. Üzüntüsünü sosyal medya hesaplarından dile getiren mülki amirler, merhum meslektaşlarına rahmet diledi.
Antalya’nın hedefi hızlı çözümler, yeni rekorlar
2024 yılının ilk İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Vali Hulusi Şahin başkanlığında gerçekleştirildi. 2023 yılında Antalya genelinde, 850 projeden 404’ünün tamamlandığı, 317’sinin ise halen devam ettiği açıklandı.
Kampa katılan kaymakamdan öğrencilere tavsiye
Antalya'nın Finike Kaymakamı Musa Kazım Çelik, öğrencilerin kaliteli ve verimli bir tatil geçirmeleri amacıyla düzenlenen “Gençliğe Değer Ara Dönem Kampı” etkinliğine katıldı. Kaymakam Çelik, öğrencilere kitap okumalarını tavsiye etti.
Alacadağ-Gökbük doğa yürüyüşü
Antalya Finike Kaymakamı Musa Kazım Çelik’in katılımıyla Alacadağ-Gökbük doğa yürüyüşü gerçekleştirildi. Kaymakam Çelik, öğrencilere spor yapmanın önemini anlattı.
Finike Toptancı Hali’nde sezon açılışı
İlçe ziyaretleri kapsamında Finike ilçesini ziyaret eden Antalya Valisi Hulusi Şahin Finike Toptancı Hali 2023 - 2024 sezon açılışına katıldı.
Gönüller Filistinlilerle
İlçe Müftülüğünün Filistin’e destek için düzenlediği kermesin açılışına katılan Finike Kaymakamı Musa Kazım Çelik, Filistin ve Gazze’de yapılan katliamı şiddetle kınadı.
Şehit polisler için dua
Antalya Finike Kaymakamı Musa Kazım Çelik, Polis Haftası ve 10 Nisan Polis Günü münasebetiyle Finike Merkez Camiinde düzenlenen mevlid programına katıldı.
Çarşamba pazarı esnafının nabzını tuttu
Antalya Finike Kaymakamı Musa Kazım Çelik, Kum Mahallesi Semt Pazarını ziyaret ederek, pazar esnafı ve alışveriş yapan vatandaşlarla bir araya geldi.
Depremzedeler için kan verdi
Antalya Finike Kaymakamı Musa Kazım Çelik ve Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, Türk Kızılay Kan Bağışı Merkezi'nde depremzedeler için kan verdi.
Depremzede Tuğba, sezaryenle doğum yaptı
Kahramanmaraş merkezli depremlerde evi hasar gördüğü için Antalya'nın Finike ilçesindeki yakınlarının evine yerleşen, 39 haftalık hamile Tuğba Arıcıoğlu, sezaryenle doğum yaptı. Arıcıoğlu ailesi, bebeklerine Ali Asaf adını verdi.
İnci SEZER BECEL
Vali-Mülkiye Başmüfettişi
Kumluca ve Finike’yi sel vurdu
Antalya Kumluca ve Finike’de kuvvetli yağış sele neden oldu. Sağanak sonrası dereler taştı, ev ve iş yerlerini su bastı. Seralarda büyük zarar oluşurken, iki ilçede okullara bir gün ara verildi.
Finike Toptancı Hali, sezonu dualarla açtı
Antalya Finike Kaymakamı Musa Kazım Çelik, Finike Toptancı Halinin 2022-2023 yılı sezon açılışına katılarak, yeni sezonun üreticiler ve esnafa hayırlı ve bereketli olmasını diledi.
İbrahim Pelit
Çeltik Kaymakamı
Engelli öğrencilerle pasta kesti
Antalya Finike Kaymakamı Musa Kazım Çelik, 15 Temmuz Demokrasi ve Özel Eğitim Uygulama Okulu tarafından Dünya Engelliler Günü münasebetiyle düzenlenen programa katıldı.
Geleceğin sporcularının oyunlarına eşlik etti
Antalya Finike Kaymakamı Musa Kazım Çelik, Cengiz Topel Ortaokulu’nu ziyaret ederek, öğrencilerin bocce, voleybol, dart ve badminton oyunlarına eşlik etti.
Dereceye girenlere ödüllerini verdi
Antalya Finike Kaymakamı Musa Kazım Çelik, Finike Güreş Antrenman Salonu’nda Amatör Spor Haftası kapsamında düzenlenen Batı Bölgesi Güreş Turnuvası etkinliğine katıldı.
Finike'nin Ernez Balı, geleneksel festivalle tanıtılıyor
Antalya Finike Kaymakamı Musa Kazım Çelik, Ernez Mahallesinde düzenlenen 5. Geleneksel Ernez Bal Festivali’ne katıldı.
Esnaflara ‘Ahilik Öğüdü’ hediye etti
Antalya Finike Kaymakamı Musa Kazım Çelik, Ahilik Haftası münasebetiyle ilçe esnaflarını ziyaret etti. Kaymakam Çelik, esnaflara Ahi Evran’ın ‘Ahilik Öğüdü’nü hediye etti.
Söğüt Domates Festivali 17. kez coşkuyla başladı
Burdur Valisi Ali Arslantaş, Söğüt Belediyesi Geleneksel 17. Domates ve Kültür Festivali açılış törenine katıldı. Arslantaş, Söğüt domatesini muadillerinden ayıran benzersiz tadın kaynağının, gece gündüz farkının fazla olduğu Söğüt iklimi olduğunu belirtti.
Ramazan TEKE
Özvatan Kaymakamı V.
Alperen CELEPCİ
Ahırlı Kaymakamı
Doğukan MIZRAK
Hatay Vali Yardımcısı
Mesut YAKUTA
Dalaman Kaymakamı
Gökhan GÖRGÜLÜARSLAN
Konak Kaymakamı