Öğrencilerin oyunlarına eşlik etti;

Öğrencilerin oyunlarına eşlik etti

Şanlıurfa Haliliye Kaymakamı Serap Özmen Çetin, ilçedeki okulları ziyaret ederek, öğrencilerle bir araya geldi. Çetin, öğrencilerin oyunlarına eşlik etti....

Resim

Kaymakam Çetin, Prof. Dr. Necmettin Erbakan Anadolu İmam Hatip Lisesi, ÇEAŞ Şanlıurfa Anadolu Lisesi ve Şanlıurfa Fen Lisesini ziyaret ederek öğretmen ve öğrenciler ile bir araya geldi.

Kaymakam Çetin’in gerçekleştirmiş olduğu ziyaretlere İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Vural ve okul yöneticileri eşlik etti.


İlk ziyaretini Prof. Dr. Necmettin Erbakan Anadolu İmam Hatip Lisesine gerçekleştiren Kaymakam Çetin, Okul Müdürü Mehmet Ağar’dan brifing aldı.

Okul yöneticileri ve öğretmenler ile toplantı yapan Kaymakam, öğretmenlerin sorun ve taleplerini dinledi. Daha sonra sınıfları ziyaret eden Kaymakam Çetin, öğrenciler ile sohbet etti. Ardından okul bünyesindeki STEM laboratuvarı, kütüphane ve oyun salonlarını gezdi.

Resim

Bir sonraki ziyaretini ÇEAŞ Şanlıurfa Anadolu Lisesine gerçekleştiren Kaymakam Çetin, Okul Müdürü Halil Özyavuz’dan bilgi aldı. Okulda bir takım incelemelerde bulunan Kaymakam, daha sonra öğrenciler ile bir araya gelerek sohbet etti.


Son ziyaretini Şanlıurfa Fen Lisesine gerçekleştiren Kaymakam Çetin, Okul Müdürü Rıza Yıldızbakan’dan brifing aldı. Fen lisesi öğretmen ve öğrencileri ile bir araya gelerek bir süre sohbet eden Kaymakam Çetin, okul bünyesindeki müzik atölyesi ve bilişim teknolojileri laboratuvarını ziyaret ederek öğrencilerin çalışmalarını yakından takip etti.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum