Tavşanlı Kaymakamı Baskın’ın anne acısı;

Tavşanlı Kaymakamı Baskın’ın anne acısı

Kütahya Tavşanlı Kaymakamı Hayrettin Baskın’ın annesi dün vefat etti. Cenazesi bugün öğle namazı sonrasında kılınan namazın ardından toprağa verildi....

Resim

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, Tavşanlı Kaymakamı Hayrettin Baskın’ın vefat eden annesi için Halanze Mahallesinde düzenlenen cenaze törenine katıldı.

Resim

Halenze Camisinde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından toprağa verilen merhumenin ailesine taziye ziyaretinde bulunan Vali Hacıbektaşoğlu, merhumeye Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır dileklerinde bulundu.

Halenze’de mahalle sakinleriyle de bir araya gelen Vali Hacıbektaşoğlu, kendileri ile bir süre sohbet etti.

Resim

Cenaze töreni ve taziye ziyaretine, Vali Hacıbektaşoğlu’nun yanı sıra, İl Emniyet Müdürü Hakan Yıldırımoğlu, Tillo Kaymakamı Muhammed Sait Baytok ve vatandaşlar katıldı.

Resim

İKİ HAFTA ÖNCE GEÇMİŞ OLSUN’A GİTMİŞTİ

İki hafta önce annesinin rahatsızlığı nedeniyle Tavşanlı Kaymakamı Hayrettin Baskın’a geçmiş olsun ziyaretinde bulunan Kütahya Valisi Ali Çelik de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Tavşanlı Kaymakamımız Hayrettin Baskın’ın muhterem annesine Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı dilerim. Mekânı cennet olsun” dedi.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum