Şehit annesini yılın son günü yalnız bırakmadı;

Şehit annesini yılın son günü yalnız bırakmadı

Afyonkarahisar Dinar Kaymakamı Kemal Duru, Belediye Başkanı Nihat Sarı ile birlikte yeni yıl öncesinde şehit Tevfik Aksu’nun annesine anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi....

Resim

Dinar Kaymakamı Kemal Duru ve Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, 29 Haziran 1999 tarihinde, Hakkâri Yüksekova’da hain terör örgütü tarafından tuzaklanan mayının patlaması sonucu şehit olan jandarma Ast. Kd. Üst. Çvş. Tevfik Aksu’nun annesi Emine Aksu’yu ziyaret etti.

Ziyarete, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği İlçe Temsilcisi Hasan Ceylan, Türkiye Muharip Gaziler Derneği İlçe Temsilcisi Tevfik Kılıçkaya ve Dinar SYDV Müdürü İrfan Yüksel eşlik etti.

Şehidin annesi Emine Aksu teyze ile bir süre sohbet eden Kaymakam Duru, yeni yılını kutladı.

Resim

Kaymakam Duru, vatan için gözünü kırpmadan şehit olan kahraman askerlerin ailelerinin ve gazilerin yanında olduğunu ifade ederek, yeni yılın sağlık, huzur ve mutluluk getirmesi temennisinde bulundu.

Ziyaret sonunda şehidin ruhuna ithafen dua edilmesinin akabinde günün anısına Kaymakamı Kemal Duru ve Belediye Başkanı Nihat Sarı şehidin annesine karanfil takdim etti.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum