Arama
Arama Sonuçları
Kütahya’da ‘Hıdırellez’ ve ‘Fetih’ coşkusu
Bolluk ve bereketin simgesi, baharın habercisi Hıdırellez Bayramı ve Kütahya’nın fethinin 950’nci yıl dönümü Kütahya’da coşkuyla kutlandı.
Şehit mezarları güzelleştirilecek
Afyonkarahisar’ın Dinar ilçesindeki şehit mezarlarının düzenlenmesi için çalışma başlatıldı. Şehit derneği yöneticileriyle bir araya gelen Kaymakam Kemal Duru, “Şehit mezarlarımızı güzelleştireceğiz” dedi.
Hak sahiplerine anahtarlarını verdi
Afyonkarahisar'ın Dinar Kaymakamı Kemal Duru, 4. Etap TOKİ Konutları için düzenlenen anahtar teslimi programına katıldı. Vatandaşlara anahtarlarını teslim eden Kaymakam Duru, "Sağlıkla, sevdiklerinizle mutlu bir şekilde yaşamanızı temenni ediyorum" dedi.
Bilgi birikimini aktardı
Afyonkarahisar Dinar Kaymakamı Kemal Duru, öğrencilere tecrübelerini aktardı. Öğrencilerle sohbet eden Kaymakam Duru, derslerinde başarılar diledi.
Geçen yıl 358 km yol yapıldı
Afyonkarahisar İl Genel Meclisi üyeleriyle bir araya gelen Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, 2023 yılının genel değerlendirmesini yaptı. Vali Yiğitbaşı, meclis üyelerine şehrin gelişmesi, daha iyi bir noktaya gelmesi ve vatandaşlara en iyi hizmetin ulaştırılması için verdikleri emeklerden dolayı teşekkür etti.
Kara buğday üretiminde lider oldu
200 dekarda başladı, 4000 dekara ulaştı. Afyonkarahisar kara buğday üretiminde Türkiye'de lider oldu. Afyonkarahisar İl Özel İdaresi desteğiyle Dinar ilçesinde ekimi yapılan kara buğday için Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’nın katılımıyla Tarla Günü etkinliği düzenlendi.
8 kişinin öldüğü kazada yaralananlar tedavi altında
Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Çay-Dinar Karayolunda meydana gelen yolcu otobüsü kazasında yaralanan ve il merkezindeki hastanelerde tedavi altına alınan vatandaşları ziyaret ederek acil şifalar diledi.
Kahvehane sakinlerinin hatırını sordu
Afyonkarahisar Dinar Kaymakamı Kemal Duru, kahvehanede oyun oynayan vatandaşları ziyaret ederek, hal ve hatırlarını sordu. Kahvehane sakinleri ile sohbet eden Kaymakam Duru, istek ve taleplerini dinledi.
Şehit annesini yılın son günü yalnız bırakmadı
Afyonkarahisar Dinar Kaymakamı Kemal Duru, Belediye Başkanı Nihat Sarı ile birlikte yeni yıl öncesinde şehit Tevfik Aksu’nun annesine anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi.
Hafızlık eğitimini tamamlayan öğrencilere ödül
Afyonkarahisar Dinar Kaymakamı Kemal Duru ve Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, Dinar İlçe Müftülüğü’ne bağlı Kur’an kurslarında hafızlık eğitimini tamamlayan öğrencilere yönelik düzenlenen Hafızlık İcazet Programına katıldı.
Gastronomi Treni'nin ilk yolcuları
Ali Çetinkaya Garı’ndan Tınaztepe-Sandıklı güzergâhı üzerinden Dinar İstasyonu’na gidecek TÜRSAB Gastronomi Treni'ni Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı ve protokol üyeleri birlikte uğurladı.
Muhtarlar, tayini çıkan kaymakam için imza topladı
Mülki İdare Amirleri Kararnamesi ile tayini Afyon'un Dinar ilçesine çıkan Kula Kaymakamı Kemal Duru'nun 1 yıl daha görev yeri olan Manisa Kula'da kalması için bir araya gelen ilçe merkez ve mahalle muhtarları, imza toplayıp İçişleri Bakanlığı'na dilekçe yazdı.
Şehrimizi hep birlikte daha iyi noktalara taşıyalım!
Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Kurban Bayramı’nda ilçelerde düzenlenen bayramlaşma programlarına katıldı. Yiğitbaşı, vatandaşlara birlik beraberlik ve huzur içerisinde nice bayramlar diledi.
İlanla helallik isteyen esnafa kaymakamdan teşekkür belgesi
84 yaşındaki esnaf, gazeteye ilan vererek iş yaptığı kişilerle helalleşmek istedi. Dinar Kaymakamı Selami Kapankaya da 50 yıldan fazla ilçeye hizmet eden 84 yaşındaki Burhan Şahin'i ağırlayıp teşekkür belgesi ile ödüllendirdi
Zafer Orhan
Karatay Kaymakamı
Hacı Demirci
Akören Kaymakamı
Kemal DURU
Dinar Kaymakamı
Mustafa ŞAHİN
Karabük Vali Yardımcısı
Avni KULA
Fatsa Kaymakamı
İbrahim GÜNEŞ
Suruç Kaymakamı
Selami Kapankaya
Turgutlu Kaymakamı