Yüksekokul öğrencilerinden ‘iz bırakan’ davranış;

Yüksekokul öğrencilerinden ‘iz bırakan’ davranış

Yozgat Boğazlıyan Kaymakamı Recep Aydın, Meslek Yüksekokulu ‘Bir İz Bırak’ Öğrenci Topluluğu’nun yenilediği Sırçalı İlkokulu’nun konferans salonu ve zeka sınıfının açılışını yaptı....

Resim

Boğazlıyan Meslek Yüksekokulu ‘Bir İz Bırak’ Öğrenci Topluluğu üçüncü sosyal sorumluluk projesi kapsamında Sırçalı Şehit İdris Öztürk İlkokulu’nun konferans salonu ve zekâ sınıfını yeniledi.

Topluluk öğrencileri akademik danışmanları Öğr. Gör. Merve Güler öncülüğünde, yapıda öncelikle gözlem ve incelemeler yaparken, sonrasında sınıfın rölevesini alarak teknik çizimleri hazırladı. Elde edilen teknik çizimler doğrultusunda üç boyutlu tasarım ve karar sürecine geçildi.

Resim

Proje kapsamında bölgede onarım ve yenilemeye ihtiyaç duyulan köy/kardeş okullar belirlendi. Topluluğun üçüncü sosyal sorumluluk projesi olan Sırçalı Şehit İdris Öztürk İlkokulu konferans salonu ve zekâ sınıfı için ihtiyaç analizi belirlenerek (metraj alınması, rölöve çizimlerinin yapılması) proje ekibiyle beraber tasarım ve öneriler geliştirildi.

Resim

Programa Kaymakam Recep Aydın, Cumhuriyet Başsavcısı Gökhan Şahin, Sırçalı Belediye Başkanı Ferit Koçyiğit, Yamaçlı Belediye Başkanı Şaban Altıntaş, Boğazlıyan Bozok Meslek Yüksekokulu Müdürü Mustafa Kocakaya, Milli Eğitim Şube Müdürü Vedat Oymak, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum