Validen vatandaşlara kestane ikramı;

Validen vatandaşlara kestane ikramı

Gürgentepe ilçesini ziyaret eden Ordu Valisi Tuncay Sonel, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Esnaflardan çeşitli gıda ürünleri satın alan Vali Sonel, vatandaşlara ikram etti....


Ordu Valisi Tuncay Sonel, kamu yatırımlarının son durumlarını yerinde görmek, yürütülen hizmetler, çalışmalar ve ihtiyaçlarla ilgili bilgi almak üzere gerçekleştirdiği ilçe ziyaretleri kapsamında Gürgentepe ilçesini ziyaret etti.

Gürgentepe programına Ağızlar mahallesinde bulunan Şehit Ahmet Yaşar Anadolu Lisesi-Şehit Erdi Demirer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret ederek başlayan Vali Tuncay Sonel, öğretmen ve öğrencileri selamlayarak, İstiklal Marşını öğrencilerle birlikte okudu.

Resim

Bir süre öğrencilerle sohbette bulunan Vali Sonel, “Gürgentepe ilçemizi ziyaret programımızda hem sevgili gençlerimizi görelim, hem de size değer veren, anne-baba şefkati gösteren öğretmenlerimize selam vermek istedim. Şu an içinde bulunduğumuz okul şehitlerimizin adını taşıyor. Jandarma Uzman Onbaşı Erdi Demirer ve Ahmet Yaşar şehidimize ve tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz, mekanları cennet olsun” dedi.

Vali Tuncay Sonel, okul ziyaretlerinin ardından Gürgentepe Kaymakamlığına ziyarette bulunarak, Kaymakam Muhammed Yılmaz’dan ilçenin sorun ve ihtiyaçları konusunda bilgi aldı.

Resim

MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

Vali Tuncay Sonel, Gürgentepe Halk Eğitim Merkezi’nde de ilçede görev yapan muhtarlarla biraya geldi. Merkez ve kırsal mahalle muhtarlarının hazır bulunduğu toplantıda sorunlar, sıkıntılar ve talepler dile getirildi.

 “Muhtarlarımız bizim için çok önemli. Devletimizin en ücra köşesindeki temsilcilerimiz muhtarlarımızdır” diyerek, konuşmasına başlayan Vali Tuncay Sonel, ”Devletimizin sıcaklığını, şefkatini, merhametini siz değerli muhtarlarımızla beraber en ücra köşeye kadar götürmek zorunluluğumuz var. Hem görevimizin, hem de insanlığın gereğidir. Valiliğimiz, Büyükşehir Belediyemiz ve tüm kurumlarımızla birlikte sizlerin yanınızdayız” şeklinde konuştu.


ESNAF VE VATANDAŞLARA İKRAM

Vali Sonel beraberinde Kaymakam Muhammet Yılmaz, Belediye Başkanı Yaşar Şahin ile birlikte Gürgentepe ilçesinde esnaflara, Kadınlar Lokaline, Eğitim Vakfına ve S.S. 25 Nolu Minibüs Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifine de ziyarette bulundu. Esnaflardan çeşitli gıda ürünleri satın alarak, beraberinde bulunanlara ve vatandaşlara ikram etti.

Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Vali Sonel, vatandaşlarla sıcak ve samimi bir ortamda sohbet ederek karşılıklı çay içti. İlçe halkı da yakın ilgisi ve samimi yaklaşımlarından dolayı Vali Sonel’e teşekkür etti.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum