Kitap kurdu bin öğrenciyi sinemaya götürdü;

Kitap kurdu bin öğrenciyi sinemaya götürdü

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, Urfa Okuyor projesi kapsamında 1000 öğrenciyle birlikte Piazza AVM’de Galaktik Tayfa’yı izledi....

Resim

Kitap okuma ve film izleme etkinliğinin yapıldığı programda Vali Ayhan, öğrencilere kitap hediye ederek onlarla beraber film izledi.

Resim

ONLARI SEVİNDİRMEK EN BÜYÜK MUTLULUK

Vali Ayhan, "Yavrularımıza her türlü desteği ve aktivite imkânını sunmaya devam edeceğiz. Onları sevindirmek, bizim en büyük mutluluğumuz" dedi.

Resim

EĞİTİMDE MARKA ŞEHİR

Ayhan, “Her geçen gün daha da gelişen Şanlıurfa’mız, hayata geçirilen projelerle eğitimde marka şehir olma yolunda emin adımlarla ilerliyor" ifadesini kullandı.

Resim

8 SİNEMA SALONUNU DOLDURDULAR

Vali Yardımcısı Ahmet Fatih Sungur, Karaköprü Kaymakamı Yakup Kılınçoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Fevzi Kurt da, 8 sinema salonunda 1000 öğrenciye kitap hediye ederek birlikte sinema filmi izledi.

Resim

ÖĞRENCİLERE ENERJİ ÖDÜLLERİNİ VERDİ

Vali Salih Ayhan, Selahaddin Eyyubi İlkokulu ve Güzelşehir Anaokulunu ziyaret ederek 9-13 Ocak Enerji Verimliliği Haftası münasebetiyle düzenlenen yarışmanın ödül törenine katıldı.

Minik öğrencilere ödüllerini veren Vali Ayhan, "Enerji verimliliğine dair farkındalığı küçük yaşlardan itibaren kazandırmak çok önemli, ağaç yaşken eğilir" dedi. Ayhan, "Enerji israfını önlüyoruz, çevremizi ve geleceğimizi koruyoruz" ifadesini kullandı.

Resim

Programlar kapsamında ana sınıfını da ziyaret eden Vali Ayhan, öğretmenlerle de toplantı gerçekleştirdi.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum