“Kitap okuma aşkını tüm çocukların kalbine nakşedeceğiz”;

“Kitap okuma aşkını tüm çocukların kalbine nakşedeceğiz”

Hatay Hassa Kaymakamı Osman Acar, Gülkent İlkokulu’nu ziyaret ederek, “İlçemizde kitap okuma aşkını tüm çocuklarımızın kalbine nakşedeceğiz” dedi....

Resim

Hassa Kaymakamı Osman Acar, Gülkent Mahalle Muhtarı ve aynı zamanda Muhtarlar Dernek Başkanı Muhammet Sağır ile birlikte Gülkent İlkokulunu ziyaret etti.

Okul Müdürü ve öğretmenler tarafından karşılanan Kaymakam Acar, sınıfları dolaşarak öğrencilerle tek tek tanıştı.

Resim

KİTAP OKUP KENDİNİZİ GELİŞTİRİN

Öğrencilere hedeflerini sorup öğütler veren Kaymakam Acar, özellikle okulda öğrendiklerini eve gittikleri zaman tekrar etme ve her gün düzenli olarak kitap okumaları konusunda uyarılarda bulundu.

Her hafta çarşamba günleri başlattığı "Hassa Okuyor" projesine öğrencilerin katılmasını isteyen Kaymakam Acar, kitap okuyarak kelime hazinelerini artıracaklarını, böylece kendilerini geliştirip, o birikimle üstün başarılar elde edebileceklerini söyledi.

Resim

OTODİDAKTİK OLACAĞIZ

Özellikle "Otodidaktik olacağız" kelimesinin üzerine basa basa vurgulayan Kaymakam Acar, kendi kendilerini geliştirerek öğrenmeleri konusunda öğrencilere tavsiyelerde bulundu.

Öğretmenlerle toplantı yaparak sohbet eden Kaymakam Acar'a öğretmenler, ziyaretten duydukları memnuniyetten ötürü teşekkürlerini iletti. 

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum