Vali talimat verdi, Kaymakam düşündü, okul da üretti;

Vali talimat verdi, Kaymakam düşündü, okul da üretti

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan'ın talimatı doğrultusunda üzerinde tüm ilçelerin çalıştığı "1000 fikir 1000 proje" uygulaması kapsamında Hilvan ilçesinde var olan kaynakların etkin kullanımı suretiyle Ahi Evran Mesleki ve Teknik Lisesi bünyesinde bulunan fırında Regaib Kandili için kandil simidi üretildi....

Daha önce vatandaşlara karpuz, baklava, meyve dağıtarak rutinin dışına çıkan Hilvan Kaymakamlığı, Regaib Kandili vesilesiyle halka bu kez de kandil simidi dağıtmaya karar verdi.


ÖZEL KUTULAR YAPTIRILDI

İhtiyaç sahibi vatandaşlara kaliteli,lezzetli ve sağlıklı ekmek dağıtmak üzere Ahi Evran Teknik ve Meslek Lisesi bünyesinde kurulu bulunan fırın, bu sefer kandil simidi üretmek için kullanıldı. Ayrıca bu ikramın sunumu için özel kutular yaptırıldı.


YATSI NAMAZINDAN SONRA DAĞITILACAK

Kaymakamlıktan edinilen bilgilere göre Regaib Kandilinde ilçede belirlenen 25 camide yatsı namazından sonra 2000 kutu kandil simidinin vatandaşlara dağıtılması planlanıyor.


DEVLETİN GÜLER YÜZÜ

Devletin güler yüzünü vatandaşa göstermek için önemli günleri de fırsat bildiklerini ifade eden Hilvan Kaymakamı Coşkun Doğan, "Hizmet etmekle mükellef olduğum aziz Hilvan halkının Regaib Kandilini tebrik ediyor, içerisinde bulunduğumuz üç ayların rahmetinden bereketinden ve feyzinden azami derecede yararlanmamızı temenni ediyorum" dedi.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum