Şehit ve gazi çocuklarının kayak keyfi;

Şehit ve gazi çocuklarının kayak keyfi

Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği tarafından şehit çocuklarına yönelik Yedikuyular Kayak Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe katıldı....

Resim

Şehit aileleri, gazileri ve çocuklarıyla bir süre hasbihal eden Vali Coşkun, “Huzur ve güven içerisinde yaşadığımız bu toprakları şehitlerimizin ve gazilerimizin kahramanlıklarına borçluyuz. Şehit ailelerimiz ve gazilerimiz bizlere emanettir. Bu emanete devlet ve millet olarak sahip çıkacağız” dedi.


ÇOCUKLARIN MUTLULUĞU

 Vali Coşkun, “Okullarımızın yarıyıl tatiline girmesi ve kar yağması dolayısıyla hem şehit ailelerimiz ve gazilerimizin hem de çocuklarımızın bunu bir fırsat bilerek derneğimizin organizasyonunda Yedikuyular Kayak Merkezinde güzel bir zaman geçirmelerine vesile olduk. Çocuklarımız yoğun ders programından ancak tatillerde fırsat bulabiliyor. Bugün tatili de fırsat bilerek gönüllerince eğlenmeleri için buradaki bütün imkanlar seferber edildi. Biz de onların mutluluğuna ortak olmak için buradayız” diye konuştu.

Resim

SALEP VE SUCUK-EKMEK

Vali Coşkun, “Bu organizasyonu düzenleyen Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneğimize ve destek veren kurumlarımız ve hayırseverlerimize teşekkür ediyor, bütün çocuklarımıza sağlık, afiyet, hayırlı uzun ömürler ve başarılar diliyorum.” dedi.

Onikişubat Kaymakamı Serkan Keçeli'nin katıldığı programda gönüllerince eğlenen çocuklara, etkinlikte salep ve sucuk-ekmek ikram edildi.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum