Türkiye Maraş’la tek yürek;

Türkiye Maraş’la tek yürek

Deprem bölgeleri için tek yürek olan Bartın’dan Kahramanmaraş’a yardım malzemesi taşıyan tır, Vali Nurtaç Arslan ve vatandaşların dualarıyla uğurlandı....


Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, merkez üssü Kahramanmaraş Pazarcık olan ve 10 ili derinden etkileyen deprem nedeniyle Valiliğin koordinesinde başlatılan ayni yardım kampanyası kapsamında vatandaşlar tarafından yapılan ayni yardımları deprem bölgesine ulaştıracak ilk yardım tırını Bartın’dan Kahramanmaraş’a uğurladı.

Vali Arslan, Akçalı köyünde Bartın Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) koordinesinde ayni yardımların toplandığı depoyu ziyaret etti.


BARTIN HALKI YARDIMSEVERLİĞİNİ GÖSTERDİ

Vali Arslan, “Bizim insanımızın en güzel hasleti yardım severliği. Allah bu özelliğimizi hiçbir zaman kaybettirmesin. Bartın’ımız bize çok destek oldu, destek olmaya da devam ediyor. Bartın halkı yardımseverliğini fazlasıyla gösterdi” dedi.

ÜLKEMİZE GEÇMİŞ OLSUN

Yardımlarından dolayı tüm vatandaşlara teşekkür eden Vali Arslan, “Depremde vefat edenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına sabırlar, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. Enkaz altında kalan vatandaşlarımızın da sağ salim aramıza katılmalarını diliyorum. Başımız sağ olsun, ülkemize geçmiş olsun” dedi.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum