Düvesini depremzedelere bağışlayan ninenin elini öptü;

Düvesini depremzedelere bağışlayan ninenin elini öptü

Kars Akyaka Kaymakamı Selçuk Köksal, depremzedeler için düvesini satan 70 yaşındaki Sarıgül Kaçan’ı ziyaret ederek elini öptü....

Sarıgül nine düvesini 13 bin TL’ye satarak depremzedelere gönderilmek üzere Kaymakama göndermiş ve gösterdiği duyarlılık ülke genelinde büyük moral kaynağı olmuştu.

Akyaka Kaymakamı Selçuk Köksal, Akyaka ilçesine bağlı Karahan köyünde yaşayan Sarıgül Kaçan nineyi ziyaret ederek teşekkür etti.

Sarıgül ninenin elini öperek hayır duasını alan Kaymakam Köksal, “Güzel bir duyarlılık örneği gönderdin. Bugünlerde bize ve vatandaşlarımıza moral oldun, yol gösterici oldun. Düvenin parasını hemen depremzedeler için yola çıkardık. Allah senden razı olsun” dedi.


NENE HATUNLAR BİTMEYECEK

Vefat eden depremzedeler için Allah’tan rahmet dileyen Kaymakam Köksal, “Allah sizin gibi büyüklerimizi başımızdan eksik etmesin” dedi.

Kars Valisi Türker Öksüz’ün selamlarını ileten Kaymakam Köksal, “Sarıgül ninemizin elini öpmeye geldik. Çok büyük bir duyarlılık örneği gösterdi. Nenemiz bize Anadolu topraklarında Nene hatunların bitmeyeceğini göstermiş oldu. Devletimiz adına çok teşekkür ediyorum. İlçemiz tek yürek halinde deprem bölgesine yardım için seferber oldu. İnşallah millet ve devlet olarak bu yarayı hep birlikte saracağız” diye konuştu.

Depremzedeler için çorap örmeye başlayan Sarıgül nine de devlet büyüklerine dua ederek, “Allah devletimize zeval vermesin” dedi.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum