“17 yakınımı kaybettim”;

“17 yakınımı kaybettim”

Depremde 17 yakınını kaybettiğini açıklayan Vali/Mülkiye Başmüfettişi Funda Kocabıyık, göz yaşlarını tutamadığını belirterek, “Umarım yeni yapılaşma bilimin, vicdanın ve ahlakın rehberliği ile yapılır” dedi....

GÖZYAŞLARIMI TUTAMIYORUM

Uşak’ın bir önceki valisi olan Funda Kocabıyık, deprem sonrasında içinde bulunduğu durumu sosyal medya hesabından paylaştı.

Vali Kocabıyık, “Sizi bilmem ama ben acıyı yeni yeni hissetmeye başladım. Bu felakette 17 yakınımı kaybettim hepsi hala ve amca çocukları, onların eşleri ve çocukları. Belki şoku yeni atlattım bilemiyorum ama insanların hikayelerini dinledikçe, nasıl öldüklerini duydukça göz yaşlarımı tutamıyorum” dedi.

Resim

ÇOK CANIM YANIYOR

Vali Funda Kocabıyık, “En son kaybımız daha iki gün önce enkazdan çıkarılabildi. Kayhan amcamın torunuydu. Benden bir kaç yaş küçüktü, çocukluğumuzun en masumuydu. Çünkü epilepsi hastasıydı. Üstüne titrerdik, çok canım yanıyor” ifadelerini kullandı.

BU ACIYLA HALAM DA YAŞAYAMAZ

Vali Kocabıyık, şöyle devam etti: “Halamın oğlu Fahri abim. Depremin 8. gününde çıkarılabildi. Son güne kadar can çekişmiş ama dayanamamış. Halama o bakıyordu. Artık bu acıyla halam da yaşayamaz.”

UMARIM DERS ALDIK

Funda Kocabıyık, mesajlarını, “Umarım ders aldık. Umarım yeni yapılaşma bilimin, vicdanın ve ahlakın rehberliği ile yapılır” temennisiyle tamamladı.

Uzmanlar açıkladı: Depremde enkaz altında ne kadar, kaç gün sağ  kalınabilir? Dünyadan enkaz altında kalma süreleri... - Son Dakika Türkiye  Haberleri | NTV Haber

Kaynak:

Etiketler :
, , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum