Depremzedelere yemek ikram etti;

Depremzedelere yemek ikram etti

Samsun Valisi Zülkif Dağlı, Kahramanmaraş’ta depremzede vatandaşlara sıcak yemek ikramında bulunarak, birlikte yemek yedi....

Resim

Beslenme hizmetleri konusunda koordinatör olarak görevli bulunduğu Kahramanmaraş’ta Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan aşevini ziyaret eden Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcısı Sedat Çelik ve Samsun İl Emniyet Müdürü iken deprem nedeniyle Kahramanmaraş'a görevlendirilen Dr. Ömer Urhal ile birlikte, depremzede vatandaşlara sıcak yemek ikramında bulunarak, birlikte yemek yedi ve geçmiş olsun dileklerini iletti.

Resim

Daha sonra yine Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan Çocuk Oyun Evini de ziyaret ederek, çocuklarla birlikte çizgi film izleyen Vali Dağlı, depremzede vatandaşların yaralarının en kısa sürede sarılabilmesi için çalışmaların aralıksız sürdürüldüğünü ifade etti.

Vali Dağlı, bu zor günleri millet olarak birlik ve beraberlik içerisinde atlatacaklarını söyledi.

Resim

STK’LARLA İSTİŞARE

Vali Dağlı, beslenme (aşevi, gıda, ekmek) hizmetlerini koordine etmek üzere görevlendirildiği Kahramanmaraş'ta faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile bir araya gelerek, beslenme hizmetleri konusunda STK'lar tarafından yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Bundan sonra yapılacaklarla ilgili istişarede bulunan Vali Zülkif Dağlı, sivil toplum kuruluşlarının ülkemizin dört bir yanındaki vatandaşların da destekleriyle deprem bölgesinde ilk günden itibaren arama-kurtarmadan giyime, beslenmeden barınmaya kadar çok çeşitli başlıklarda önemli çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirterek, emeği geçen herkese gayret ve katkıları için teşekkür edip, bundan sonraki faaliyetlerinde kolaylıklar diledi.

Resim

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum