Hasar tespit çalışmalarına nezaret etti;

Hasar tespit çalışmalarına nezaret etti

Hafta sonunu hasar tespit ekipleriyle geçiren Şanlıurfa Hilvan Kaymakamı Coşkun Doğan, “Herkes müsterih olsun. Tespiti yapılmayan hiçbir hane kalmayacak” dedi....

Eğitim öğretimin de başlamasıyla normale dönüşün en güzel örneklerinden birini sergileyen Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesinde Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü'ne bağlı ekipler kaymakamlık koordinesinde hasar tespit çalışmalarına devam ediyor.


KIRSAL MAHALLELER TARANIYOR

İlçe merkezinde yüzde 90 oranında çalışmaların tamamlanması üzerine ekipler Kaymakam Coşkun Doğan’ın talimatıyla hafta sonunu kırsal mahallelerde tespit yaparak geçirecek. Bu hafta sonu 22 kırsal mahallede hasar tespitinin tamamlanması hedefleniyor.


HAFTA SONUNU EKİPLERLE GEÇİRİYOR

Deprem anından bu yana vatandaşları bir an olsun yalnız bırakmayan Hilvan Kaymakamı Coşkun Doğan, bu hafta sonunu da büyük bir fedakarlıkla çalışan hasar tespit ekipleri ile beraber geçiriyor.


10 GÜN İÇİNDE TÜM İLÇE TAMAM

Yaklaşık iki haftadır devam eden hasar tespit çalışmaları sonucunda ilçede bulunan 9.000'in üzerindeki yapının yüzde 50’si taranmış oldu. Ekip sayısında bir artma ya da azalma olmazsa 10 gün içinde tüm ilçede hasar tespit çalışmalarının tamamlanması planlanıyor.


HERKES MÜSTERİH OLSUN

Kaymakam Doğan yapmış olduğu açıklamada, "Hasar tespiti hususunda vatandaşlarımızdan yoğun bir talep alıyoruz. Herkes müsterih olsun. Tüm vatandaşlarımızın hanesine gidilecek. Tespiti yapılmayan hiçbir hane kalmayacak. Vatandaşlarımızdan sabır ve anlayış bekliyoruz." dedi.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum