“Aldığımız tedbirler hamdolsun işe yaradı”;

“Aldığımız tedbirler hamdolsun işe yaradı”

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, dün çöken binada hiçbir vatandaşın zarar görmediğini belirterek, “Aldığımız tedbirler hamdolsun işe yaradı” dedi....

Resim

HİÇBİR VATANDAŞIMIZ ZARAR GÖRMEDİ

Dün Haliliye'de çöken bina ile ilgili son durumu paylaşan Vali Salih Ayhan, “Ağır ve orta hasarlı binalarımıza yönelik, doğal gaz arzının kesilmesi, elektrik ve suyun kesilmesi, binaların emniyetimizce güvenlik çemberine alınması gibi aldığımız tedbirler hamdolsun işe yaradı” diye konuştu.

Vali Ayhan, “Dün çöken binadan dolayı hiçbir vatandaşımız zarar görmedi. Hasar tespit çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

Resim

463 BİNANIN ENKAZINI KALDIRDIK

Depremler sonrasında enkaz kaldırma ve yıkım çalışmaları hakkında da bilgi veren Vali Ayhan, “Yıkık 463 binamızın enkazını kaldırdık. Acil yıkılacak 356 binanın yıkım işlemleri hızlıca devam ediyor. Ağır hasarlı 2.700 binanın hukuki süreçleri bitince ekiplerimiz yıkım işlemlerini tamamlayacaktır” ifadesini kullandı.

Resim

TEDBİR HER ZAMAN HAYAT KURTARIR

Vali Ayhan, “Bu süreçte tüm uyarılarımızı dikkate alarak ağır hasarlı ve riskli binalarımıza girmeyen vatandaşlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum. Unutmayalım, tedbir her zaman hayat kurtarır. Hepimize tekrar geçmiş olsun” dedi.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum