Gece boyu denetimlerini sürdürdü;

Gece boyu denetimlerini sürdürdü

Şanlıurfa'da üç gün boyunca devam eden yoğun yağış, etkisini Hilvan ilçesinde de gösterdi. Kaymakam Coşkun Doğan, gece boyu sahada olan ekipleri denetleyerek, alınan tedbirleri yerinde inceledi....


KARAYOLU ÇÖKTÜ

Ördek köyü mevkiinde karayolunun çökmesi sonucu Hilvan ilçesinin Bozova ve Adıyaman ile bağlantısı kesildi. Karayolu ekipleri tedbir amaçlı Kırbaşı mevkii girişinden söz konusu yolu trafiğe kapattı.

BOZOVA-ADIYAMAN BAĞLANTISI KESİLDİ

Hilvan Ördek köyü mevkiinde karayolunun çökmesi sonucu Hilvan ilçesinin Bozova ve Adıyaman ile bağlantısı kesildi. Karayolu ekipleri tedbir amaçlı Kırbaşı mevkii girişinden söz konusu yolu trafiğe kapattı.


774. SOKAKTA BU YIL OLUMSUZLUK YAŞANMADI

Hilvan ilçesinde geçen sene de yoğun yağış meydana gelmiş, Bağlar Mahallesi 774. Sokakta alt yapının yağmur suyu tahliye kapasitesinin yetersiz olması nedeniyle yaklaşık 70 ev sular altında kalmıştı. Şanlıurfa Su ve Kanalizasyon İdaresi'nin bahsedilen yerde yapmış olduğu çalışmalar sonucunda aynı sokakta bu sene yoğun yağış nedeniyle herhangi bir olumsuzluğa rastlanmadı.


TEYAKKUZ HALİ SÜRÜYOR

Yağışların hafta boyu sürecek olması nedeniyle başta kaymakamlığa bağlı olmak tüm birimler teyakkuz halinde görevine devam ediyor. İlçe Kaymakamı Coşkun Doğan da gece boyu sahada olan ekipleri denetledi ve alınan tedbirler hakkında yetkililer kendisine bilgi verdi.


Kaynak:

Etiketler :
, , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum