Cizreli çocuklar ‘Merkezim Her Yerde’ projesi ile eğleniyor;

Cizreli çocuklar ‘Merkezim Her Yerde’ projesi ile eğleniyor

Şırnak Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Nazlı Demir, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın "Merkezim Her Yerde" projesi çerçevesinde Cizre Gençlik ve Spor Merkezi tarafından Düzova köyü ilk ve ortaokulunda öğrenciler için düzenlenen etkinliğe katıldı....

Resim

ÇOCUKLARIN MUTLULUĞUNA ORTAK OLDU

Öğrenciler ip atlama, yakan top, badminton, halat çekme, ok atma, yüz boyama, yöresel halay ve çeşitli oyunlarla doyasıya eğlenirken Kaymakam Demir de, çocukların mutluluğunu ortak oldu.

Gençler arasında sosyal farkındalık oluşturarak sağlıklı bir iletişim ortamı oluşturma, kırsalda yaşayan ve köy okulunda okuyan gençlere gençlik liderleri aracılığıyla geniş görüşlülük kazandırma, gönüllü gençlerin ve öğrencilerin moral ve motivasyonunu artırma amacıyla Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından "Merkezim Her Yerde" projesi başlatılmıştı.

Resim

GENÇLER ÇOCUKLARLA BİR ARADA

Proje çerçevesinde, Cizre Gençlik ve Spor Merkezi gönüllüleri Düzova Köyü İlk ve Ortaokulunda öğrencilerle birlikte çeşitli etkinlikler düzenledi.

Öğrenciler ip atlama, yakan top, badminton, halat çekme, ok atma, yüz boyama, yöresel halay ve çeşitli oyunlarla doyasıya eğlendi. Proje çerçevesinde her gün farklı köy okullarında etkinlikler yapılıyor.

Resim

ÖĞRENCİLERİN SERBEST ZAMANLARI DEĞERLENDİRİLİYOR

Cizre Gençlik Merkezi lideri Mahmut Ekinci, "Çeşitli etkinlikler düzenliyoruz. Bu etkinlikleri yaparken de gönüllü gençlerimizden destek alıyoruz. Gönüllü gençlerimiz çeşitli etkinlikler yaparak öğrencilerimizin serbest zamanlarını değerlendirmesini sağlıyor. Daha çok eğitsel oyunlar oynayarak öğrencilere katkı sunmaya çalışıyoruz" dedi.

Resim

Kaynak:

Etiketler :
, , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum