Arama
Arama Sonuçları
Şırnak'ta acil durum toplantısı
Şırnak Valisi Cevdet Atay başkanlığında Cizre'de etkili olan rüzgar ve sağanak yağış sebebiyle acil durum toplantısı gerçekleştirildi.
Mücahit ZIVLAK
Hekimhan Kaymakamı
Cizre şehitlik anıtında sona doğru
Şırnak’ın Cizre ilçesinde mevcut asri mezarlığının ihtiyacı karşılayamaz duruma gelmesinden dolayı Konak Mahallesinde yapılan yeni mezarlık ve şehitlik alanı çalışmaları devam ediyor.
Gençlere verdiği gezi sözünü tuttu
Siirt Eruh Kaymakamı İbrahim Engin Şenay, Eruh Meslek Yüksekokulu ziyaretinde öğrencilere verdiği Cizre kültür gezisi sözünü yerine getirdi.
Hizmetleriyle Cizrelilerin gönüllerini kazandı
Şırnak'ın Cizre ilçesinde 1,5 yıldır görev yapan Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Nazlı Demir, yaptığı hizmetler, ziyaretler ve samimi diyalogları ile vatandaşların gönlünü kazandı.
Cizre’de hamsi festivali
Şırnak’ın Cizre ilçesinde vatandaşların yoğun katılımı ile hamsi festivali düzenlendi. Cizrelilere 1 ton hamsi ikram eden Kaymakam Nazlı Demir, “İlkler bizim işimiz” dedi.
Cizre Belediyesi GES projesiyle kendi elektriğini üretecek
Güneş Enerjisi Santrali (GES) projesi ile kendi elektriğini üretecek olan Cizre Belediyesi bu sayede içme suyu arıtma tesisi ve belediye hizmet binasının elektrik ihtiyacını neredeyse tamamını karşılayacak.
"Kaliteden ödün vermeden çalışacağız"
Mardin'in Nusaybin Kaymakamı Ercan Kayabaşı, esnaf ve vatandaşların sorunlarını dinledi. Kaymakam Kayabaşı, "Kaliteden ödün vermeden çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz" dedi.
"Her şey daha yaşanılabilir bir Cizre için"
Şırnak'ın Cizre Kaymakamı Nazlı Demir, vahşi çöp depolama alanında rehabilitasyon çalışmalarının başladığını belirtti. Demir, "Vatandaşlarımızın rahatsızlıkları giderilmiş olacak. Her şey daha yaşanılabilir bir Cizre için" dedi.
Sinemaya gitmeyen çocuk kalmayacak
Şırnak Cizre Kaymakamlığı ve Belediyesi’nin ‘Sinemaya Gitmeyen Çocuk Kalmasın’ projesi kapsamında öğrenciler sinemayla buluştu.
Cizre'de hizmet kalitesi artıyor
Şırnak'ın Cizre Belediyesi araç filosunu güçlendiriyor. 3 şehir içi otobüs, 2 engelli servisi, 1 itfaiye ve 1 arama kurtarma aracının hizmete alındığın belirten İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Nazlı Demir, "İlçemize hayırlı olsun" dedi.
"Aslanlar, 24 saat vatan nöbetinde"
Şırnak'ın Cizre Kaymakamı Nazlı Demir, nöbet tutan askerlerle bir araya geldi. Kaymakam Demir, "Devletimiz her yerde güçlü ve kararlı; aslanlar 24 saat vatan nöbetinde. Gönlünüz rahat olsun" dedi.
Cizre'de ilk kez off-road yarışları düzenlendi
Şırnak'ın Cizre ilçesinde ilk defa off-road yarışları düzenlendi. Adrenalin dolu yarışları Vali Cevdet Atay ve Cizre Kaymakamı Nazlı Demir de izledi.
Mutluluğun fotoğrafı
Şırnak Cizre’nin Cudi Mahallesinde gerçekleştirilen “Mahallemizde Şenlik Var” etkinliğine katılan Kaymakam/Belediye Başkan V. Nazlı Demir, çocukların mutluluğuna ortak oldu.
Şehidin adının verildiği okul doğum gününde açıldı
Şırnak Valisi Cevdet Atay, Şehit Er Tarık Tarcan’ın isminin verildiği ilkokulun açılışını şehidin ailesi, Cizre Kaymakamı Nazlı Demir ve il protokolünün katılımıyla gerçekleştirdi.
Kur’an öğrenen çocuklarla bir araya geldi
Şırnak Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Nazlı Demir, ilçedeki camilerde Kur’an öğrenen çocuklarla bir araya gelerek, öğrencilerle sohbet etti.
“Aşure kardeşliktir, paylaşmaktır”
Şırnak Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Nazlı Demir, Cuma namazı çıkışında vatandaşlara aşure ikram etti.
Cizre’nin hamarat kadınlarının el emekleri sergide
Şırnak Cizre’de Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nün düzenlemiş olduğu “Hayat boyu Öğrenme Haftası” yılsonu sergisinde kursiyerler el emeği, göz nuru el işi çalışmalarını sergiledi.
“Sevgi hayattaki en büyük güç”
Şırnak Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Nazlı Demir, Cizre Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi’nin açılışını engelli vatandaşlarla birlikte gerçekleştirdi.
Şehit aileleri, gaziler ve depremzedeleri yalnız bırakmadı
Ordu Valisi Tuncay Sonel, Ramazan Bayramı ziyaretleri çerçevesinde, şehit aileleri ve gazileri ve depremzede aileleri yalnız bırakmadı.
Eski Cizre Kaymakamı Ahmet Adanur hayatını kaybetti
Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri ve Cizre ve Bafra Eski Kaymakamı Ahmet Adanur, 2022 yılında yakalandığı ALS hastalığına yenik düşerek hayatını kaybetti.
Mehmet Tunç
Akyurt Kaymakamı
Şehit ve gazi ailelerini iftarda ağırladı
Şırnak Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Nazlı Demir'in düzenlediği iftar yemeği programında ilçe genelindeki şehit ve gazi aileleri ile bir araya gelerek, Ramazan aylarını tebrik etti.
“Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin”
Şırnak Cizre Kaymakamı Nazlı Demir, Cudi Mahallesi’nde Akgün ailesinin iftar sevincini paylaşarak, “Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin” dedi.
Cizreli çocuklar ‘Merkezim Her Yerde’ projesi ile eğleniyor
Şırnak Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Nazlı Demir, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın "Merkezim Her Yerde" projesi çerçevesinde Cizre Gençlik ve Spor Merkezi tarafından Düzova köyü ilk ve ortaokulunda öğrenciler için düzenlenen etkinliğe katıldı.
“İstihdama yönelik her türlü çalışmanın arkasındayız”
Şırnak Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Nazlı Demir, Konak Mahallesinde faaliyete başlayan Ceren tekstil fabrikasının açılışını yaparak, “İstihdama yönelik her türlü çalışmanın arkasındayız” dedi.
Bölgenin en donanımlı mesire alanı Cizre’de kuruluyor
Dirsekli’de 60 dönümlük alan, Cizre Belediyesi tarafından düzenlenerek bölgenin en büyük ve en donanımlı mesire alanına dönüştürülüyor.
“Elhamdülillah, dağlarda terörün kökünü kazıyoruz”
Şırnak Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Nazlı Demir, 172. Zırhlı Tugay Komutanlığı 2. Tank Taburunu ziyaret ederek, “Elhamdülillah, dağlarda terörün kökünü kazıyoruz” dedi.
“Ülkemizin gelişmesinde Mülki İdare Amirlerimizin payı büyük”
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türk İdareciler Derneği tarafından Gölbaşı Vilayetler Evi'nde düzenlenen "10 Ocak İdareciler Günü Kutlama Programı"na katılarak, mülki idare amirlerinin İdareciler Günü'nü kutladı.
Cizre’de santur dinletisine yoğun ilgi
Şırnak Cizre Kaymakamlığı ve Cizre Belediyesi tarafından organize edilen, Sanatçı Sedat Anar ile kardeşi Selahattin Anar’ın sahne aldığı santur ve def dinletisi vatandaşların yoğun katılımıyla Cizre Belediyesi Konferans salonunda gerçekleşti.