Her gün daha iyiye gidiyor;

Her gün daha iyiye gidiyor

Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz ve Koordinatör Vali Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, bayramın ilk gününde Çadır Kentlerdeki depremzede vatandaşları ziyaret ederek, bayramlarını kutladı. Ziyaretlerde Vali Yardımcısı Hakan Yavuz Erdoğan da yer aldı....

İlk olarak Masal Park Çadır Kenti ziyaret eden Vali Dr. Erdinç Yılmaz ve Koordinatör Vali Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, vatandaşlarla bayramlaşarak, bir süre sohbet etti.

Resim

HER GÜN DAHA İYİYE GİDİYOR

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, burada yaptığı konuşmada tüm vatandaşlarımızın bayramını tebrik ederek, "Allah bir daha böyle acılar göstermesin. Her gün daha iyiye gidiyor. Bayramla birlikte daha ferah, daha huzurlu günlere ulaşacağız. Sizlere tekrar geçmiş olsun diyorum, bayramınızı kutluyorum." dedi.

Resim

SAĞLIKLA NİCE BAYRAMLARA

Vali Dr. Erdinç Yılmaz ise yaptığı konuşmada, "Sağlıkla, mutlulukla nice bayramlara. Allah bir daha yaşatmasın bu felaketi. Depremde kaybettiğimiz Osmaniyeli hemşehrilerimize, diğer deprem bölgelerinde kaybettiğimiz vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum, mekanları cennet olsun. Yakınlarına sabr-ı cemil niyaz ediyorum. Huzur ve mutluluk içinde nice bayramlara kavuşalım. Allah birliğimizi, kardeşliğimizi daim etsin inşallah." diye konuştu.

Daha sonra beraberinde Koordinatör Vali Balıkesir Valisi Hasan Şıldak ile birlikte Saimbey İlkokulu yanındaki Çadır Kentte vatandaşları ziyaret eden Vali Dr. Erdinç Yılmaz, burada yaptığı konuşmada, "Bayramınız kutlu olsun. Allah bir daha böyle bir deprem yaşatmasın. Kardeşliğimiz, birliğimiz daim olsun. Sağlık ve mutluluk içinde Allah nice bayramlara kavuştursun." diye konuştu.

Resim

ACINIZI PAYLAŞIYORUZ

Koordinatör Vali Balıkesir Valisi Hasan Şıldak da vatandaşlarımızın bayramını kutlayarak, "Acınızı paylaşıyoruz. Balıkesir'den bütün vatandaşlarımızın selamlarını, geçmiş olsun dileklerini getirdim. Allah bir daha böyle acılar yaşatmasın." dedi.

Bayramlaşma programı Tosyalı Spor Sahasındaki Çadır Kent ziyareti ile devam etti. Vali Dr. Erdinç Yılmaz ve Koordinatör Vali Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, vatandaşları ziyaret ederek, bayramlarını kutladı. Nice huzurlu ve mutlu bayramlara kavuşmayı temenni eden Vali Yılmaz ve Vali Şıldak'a vatandaşlar ziyaretleri için teşekkür etti.

Resim

ÇOCUKLARLA SOHBET ETTİLER

Daha sonra Hokey Sahasındaki Çadır Kentte vatandaşlarla bayramlaşan Vali Dr. Erdinç Yılmaz ve Koordinatör Vali Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, vatandaşların mübarek Ramazan Bayramını kutlayarak, nice bayramlar diledi. Ziyaret sırasında depremzede çocuklarla da bir araya gelen Vali Dr. Erdinç Yılmaz ve Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, çocuklarla ayrıca ilgilenerek, bir süre sohbet ettiler.

Resim

Vali Dr. Erdinç Yılmaz ve Koordinatör Vali Balıkesir Valisi Hasan Şıldak son olarak DSİ Çadır Kenti ziyaret ederek, depremzede vatandaşların bayramını kutladı. Kendisini karşılayan çocuklarla bir süre sohbet eden Vali Yılmaz, tüm çocukların bayramını kutladı. Vatandaşlarımızla bir süre sohbet eden Vali Yılmaz ve Vali Şıldak, vatandaşlara nice bayramlar dileyerek Çadır Kentten ayrıldı.

Kaynak:

Etiketler :
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum