Eyyüp Tuğ;

Eyyüp Tuğ

Tuzlukçu Kaymakamı...

Kaymakam Eyyüp Tuğ, 1 Ağustos 1997 yılında Bingöl’ün  Solhan ilçesinde doğdu.

İlköğrenimini Solhan Yenibaşak (YİBO)Yatılı İlköğretim Bölge Okulunda, Ortaöğrenimini Samsun Ladik Anadolu Lisesinde, Lisans eğitimini ise 2019 yılında  İzmir Dokuz Eylül  Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünde tamamladı. 2021-2023 yılları arasında İller Bankası A.Ş. Diyarbakır Bölge Müdürlüğünde çalıştıktan sonra İçişleri Bakanlığının 2022 yılında açmış olduğu Kaymakam Adaylığı sınavında başarı göstererek Diyarbakır Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine intisap etti. 

Sırasıyla İl Merkez Stajını Diyarbakır Valiliğinde, Mülkiye Müfettişi refakatinde teftiş stajını Iğdır Valiliği ile Tuzluca Kaymakamlığında tamamladı. 6 Şubat 2023’de Kahramanmaraş merkezli meydana gelen deprem felaketi nedeniyle  Kahramanmaraş ili Elbistan ilçesinde Koordinatör Kaymakam  olarak görevlendirildi.
İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğünün 28.09.2023 tarihli onayı ile ilçemiz Kaymakamlığına atanan Kaymakamımız Sayın Eyyüp Tuğ, 09.10.2023 tarihinde ilçemizdeki görevine başlamıştır.

Kaynak:

Etiketler :
, ,
Eyyüp Tuğ Haberleri

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum