Yeni deprem konutları için alan incelemesi;

Yeni deprem konutları için alan incelemesi

Kahramanmaraş Elbistan Kaymakamı Yunus Ataman, Koordinatör Kaymakam Eyyüp Tuğ ile birlikte yeni deprem konutları yer seçimleri için alan incelemesi yaptı....

Resim

DEPREM KONUTLARI İNŞAATLARI SÜRÜYOR

Elbistan Kaymakamı Yunus Ataman, Koordinatör Kaymakam Eyyüp Tuğ ve İlçe Jandarma Komutanı Emre Dal ve beraberindeki heyet ile birlikte; Akören, Çatova, Balıkçıl, Alembey, Hasankendi mahallelerinde deprem konutları yer seçimleri için alan incelemesi gerçekleştirdi.

Resim

Programın devamında ise Karahasanuşağı, Atmalıkaşanlı, İkizpınar, Türkören ve Geçit mahallelerinde yapımı devam eden deprem konutlarında incelemelerde bulunarak, konutların hızlı şekilde tamamlanması için ilgililere talimat verdi.

Resim

MUHTARLARLA TANIŞIP TALEPLERİNİ DİNLEDİ

Kaymakam Yunus Ataman başkanlığında 93 Merkez ve Kırsal Mahalle Muhtarı ile Tanışma ve Değerlendirme Toplantısı Misak-ı Milli Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Tanışma programının akabinde Kaymakam Ataman, muhtarların talep, sorun ve şikayetlerini değerlendirdi.

Resim

Özellikle merkez ve kırsal mahallelerinde devam eden deprem konutları süreçleri hakkında muhtarlara bilgi veren Kaymakam Ataman, konutların en hızlı şekilde yapımlarının planlanması, yer tahsislerinin tamamlanması ve vatandaşların sorunsuz evlerine yerleşmesi için kurumların gayretle çalıştıklarını ifade ederek, sürecin takip ve koordinasyonunda aksama yaşanmaması için kurum müdürlerine ayrıca talimat verdi.

Resim

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum